Oximin jel ne işe yarar? Oximin jel nasıl kullanılır? Oximin jel fiyatı 2024

Sivilcelerle başı dertte olanların merak ettiği Oximin jel, alın bölgesindeki adeta kısa sürede siliyor. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Oximin jel hakkında merak edilen tüm sorularınızı sizler için yanıtladık. Oximin jel nedir? Oximin jel nasıl kullanılır? Oximin jel ne kadar? Oximin jel yan etkisi var mıdır?

Etken maddesi Benzoil peroksit ve  Klindamisin fosfat olan Oximin jel, özellikle adet dönemlerinde artan küçük küçük sivilcelerin tedavisinde kullanılıyor. Uzman doktorların önerisi üzerine alınması gereken Oximin jel aynı zamanda aknelere sebep olan bakterilerin cilt üzerinde gelişimini engelliyor. Diğer kremlere göre çok fazla bilinmeyen bu jel, özelliğiyle fazla yağ ve kirin ciltten kolayca temizlenmesini sağlar. 25 gramlık tüplerde sadece eczanelerde satılan Oximin jeli kullandığınız günden itibaren etkisini görebilirsiniz. Kullananların bir çoğu siyah nokta, beyaz nokta gibi sorunları da ortadan kaldırdığını söylüyor. Ciltten kolayca temizlenmesini sağlayan bu jelin içerisinde bulunan etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmamalısınız. Kullandıktan sonra tamamen etkisini göstermesi 2-5 haftayı bulabilir. Bunun yanında en fazla 12 hafta süresince kullanmalısınız.

OXİMİN JEL NASIL KULLANILIR? 

Oximin jeli kullanırken mutlaka uzman doktorunuza danışmalısınız. Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Bunun dışında kullanmak istiyorsanız parmak ucunuza küçük bir miktar alın ve sonrasında sivilceli temiz bölgeye uygulayın. Gün bir kez akşamları uygulayıp kuruduktan sonra ılık su ile yıkayabilirsiniz. Eğer jel cilt üzerine kolayca sürülmüyorsa çok fazla uyguluyor olabilirsiniz. Jel sonrasında aşırı kuruluk yaşıyorsanız nemlendirici uygulayabilirsiniz. 

OXİMİN JEL NE KADAR?

Anti-akne preparatlan olarak isimlendirilen ilaç grubuna dahil olan bu kremin fiyatı 227,31 TL'dir. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 191

Seher 1 ay önce

Oximin jeli kullanıp bütün yan etkilerinden nasibini almış ve sonucu mükemmel olan biri var mı Allah aşkına. Ben üç haftadır kullanıyorum evet sivilcelerimi kuruttu ama şu yanma kaşıntı kızarıklık evresini bir türlü ve gecemedim.

Toplam 1 beğeni

Aysima 7 ay önce

Sadece sivilce olan yere mi sürmeliyim 3. Günüm çok fazla yanıyor yüzüm

Toplam 3 beğeni

Elif 7 ay önce

4 gün önce özel bir hastaneye gittim doktorum bir yüz yıkama köpüğü, güneş kremi ve oximin jel verdi. İlk 3 gün sorun yoktu fakat bugün bıyık bölgesi yani dudak üstü ve çenem kremi sürdükten 15 dk sonra inanılmaz şişti ve kaşınmaya başladı mecbur o bölgesi kremi temizledim ama acısı geçmedi. Ayrıca bende de yazılanlar gibi dudak üstü bölgemde renk farkı oluştu beyaz beyaz oldu bazı kısımlar cildimde. Nasıl dayanacağım 1 ay sonraki kontrole kadar bilmiyorum.

Toplam 2 beğeni

Furkan 10 ay önce

Sabah kalktığımda göz altlarım şişmişdi yüzüm yanıyordu şuan hastaneye gidiyorum

Toplam 4 beğeni

Funda 10 ay önce

Bir tek bende mi baş ağrısı yaptı

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun