Nimes Combo Jel ne işe yarar? Nimes Combo Jel kullanım kılavuzu! Nimes Combo Jel fiyatı

Kireçlenme, bel sırt ve boyun ağrılarında yoğun bir şekilde yaşayanların mutlaka doktora danışarak kullanması gereken Nimes Combo Jelin etkilerini okumalısınız. Eğer size uygunsa kullanmanız gereken bu jel, hakkında detaylı bilgi istiyorsanız haberimizin detaylarında mutlaka okumalısınız. Nimes Combo Jel ne işe yarar? Nimes Combo Jel nasıl kullanılır? Nimes Combo Jel fiyatı nedir?

Ağrı kesici özelliğiyle herkesin bildiği Nimes Combo Jelin etken maddesi Tiyokolşikosid ve Nimesulid‘dir. Uygulandığı bölgede kas gevşetici ve ağrı kesici bir etki gösteren bu jel, osteartrit (eklemlerde kireçlenme ve harabiyet), eklem dışı romatizma ve omurganın (boyun, bel, sırt bölgesi ) ağrılı kas kasılmalarının (spazmlarının) tedavisinde; kaza veya spor yaralanmalarına bağlı burkulma, incinme ve ezilme sonucu gelişen ağrılarda ve ortopedik ameliyat sonrası ağrılarda kullanılmaktadır. Mutlaka bir uzman önerisi almadan kullanmamanız gereken bu jelin içerisindeki alerjik reaksiyon göstererek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Sanovel ilaç sanayi tarafından İstanbul’da üretimi yapılan bu jel 50 gramlık beyaz tüplerde satılıyor. Sadece eczanelerde bulabileceğiniz bu jel, son dönemde faydalarından dolayı çok daha fazla kullanılmaya başlandı. 

Azelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERAzelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatı

NIMES COMBO JEL NE İŞE YARAR?

2012 yılından beri eczanelerde satışı yapılan bu jel, ilaç yutmak istemeyenlerin imdadına yetişiyor. Osteoartrit yani kireçlenme tedavisinde kullanılan Nimes Combo Jel,  burkulma,incinme, ezilme gibi durumların sonrasında da uygulanabilir. Ağrılı kas kasılmaların semptomatik tedavisinde sıklıkla uygulayabilirsiniz. 

Clindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERClindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatı

Kullanırken kesinlikle cilt bölgesini hava geçirmeyen kapatıcı bandajlarla sarmayın. 15 yaşın altındaki ergenlerde ve çocuklarda kullanılmamalıdır. Tedaviniz sırasında kaşıntı, kızarıklık, yanma, deri iltihabı ve egzama durumlarından herhangi biri gelişirse, ilacın kullanımını bırakıp doktorunuza başvurun.

Anestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?İLİŞKİLİ HABERAnestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?

NİMES COMBO JEL NASIL KULLANILIR? 

Öncelikle doktorunuz nasıl kullanmanız gerektiğini önerdiyse o şekilde kullanın. Diğer türlü kullanacaksanız jeli tedavi edilecek bölgeye yeterli miktarda ince bir tabaka halinde sıkın. Hafif hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Kesinlikle kuvvetli bir şekilde ovarak sürmeyin. Günde 3-4 defa uygulanabilir. 

 Nimes Combo Jel,

Nimes Combo Jel,

NİMES COMBO JEL FİYATI

Reçeteli ya da reçetesiz eczanelerde satın alabileceğiniz Nimes Combo Jel, Sgk tarafından karşılanan ilaç grubuna girmektedir. 2023 fiyatı ise 146,00 TL​'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Halime 1 yıl önce

Benimde sağ kaburgamda çatlak var doktorum verdi çok ağrım vardı isallah iyi gelir ilk defa kullaniyom

Toplam 1 beğeni

Fatma 2 yıl önce

Bu ilaç bana doktor verdi zorlama ile bacağımda ağrı vardı hafif sürdüm bir saatte kıpkırmızı yaptı sürdüğüm yer şişti orayı hiç hissetmedim yikayincada su topladı 1 derece yanık oluştu resmen agriyi unuttgum kaynar su döküp yanmış gibi oldu 10 gündür yatiyorum tavsiyem alerji yapabilir öncelikle küçük bir yerde deneyin hayatımda İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım

Toplam 1 beğeni

Emre 2 yıl önce

Ben bunu gün aldım ayağımın arka kısmında ödrm ve ağrı var bugün başaldım sürmeye yalnız ben sürdükten sonra bandajla sarıyorum sarmamam mı lazımmış anlamadım ben ayağım sabit kalsın diye sarıyorum 2 3güne gelişmeleri yazarım unutmazsam tabii

Mahmut 1 yıl önce

Hayır sarmanız gerekmiyor zan vücut emiyoru

Murat satilmis 3 yıl önce

Üzerindeki çamaşırı kiyafetimi sarıya boyuyor

Toplam 3 beğeni

HAVVA 3 yıl önce

BU JELİ BENDE İLK DEFA KULLANIYORUM FİZİK DOKTORUM YAZDI.BEN DİSREKTEN SİNİR SIKIŞMASI AMELİYATI OLDUM KOLUM ÜÇ HAFTA ALÇI İÇİNE KALDIĞI İÇİN KAS ÇEKİLMESİ OLMUŞ.DOKTORUMUN TAVSİYESİYLE BU JEL İYİ GELECEK GİBİ HİSSEDİYORUM.AMELİYAT DİKİŞ YERİNE ZARARI OLURMU BİLMİYORUM.zamanla görecez fayda inşallah

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun