Nizoral şampuan ne işe yarar? Nizoral şampuan nasıl kullanılır? Nizoral şampuan fiyatı

Nizoral şampuan saç sağlığına önem verenlerin mutlaka internette araştırırken karşılaştığınız medikal bir şampuandır. Genellikle normal şampuan ile karıştırılan Nizoral şampuan hakkında merak edilen soruları yanıtlıyoruz. Nizoral şampuan ne işe yarar? Nizoral şampuan nasıl kullanılır? Nizoral şampuan fiyatı nedir? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Etken maddesi Ketokonazol olan Nizoral Şampuan, mantarların cilt üzerinde büyümelerini ve çoğalmalarını engelleyen bir ilaçtır. Saçlı deriye ya da deri üzerine bölgesel olarak uygulanan bu şampuan genellikle boyun, göğüs, kolların üst kısımları  ve sırtta görülen beyazdan pembeye veya bronz renkten kahverengiye kadar değişen renklerdeki lekeler ve hafif pullanma ile belirgin mantar enfeksiyonu, kıllı veya  yağlı deri bölgelerinde görülen kaşıntılı cilt döküntüsü (seboreik dermatit), saçkıran, saçlı derinin mantar hastalığı (tinea kapitis)  tedavisinde ve bu hastalıklara bağlı gelişen kepeklenme veya deride iri kabuklanmaların önlenmesinde uzmanlar tarafından önerilerek kullanılabilen bir üründür. Gözünüze temas ettirmemeniz gereken Nizoral şampuan,  uyguladıktan sonra en az 3 saat tedavi edilen cilt bölgesini yıkamayın. Johnson and Johnson Sıhhi Malzeme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından piyasaya sürülen Nizoral şampuan, saç sorunu olanların kesinlikle denemesi gereken bir üründür. Hızlıca etki ederek saçtaki hastalıkları tedavi eden bu şampuanı kesinlikle bilinçsiz kullanmamaya özen göstermelisiniz. Nizoral şampuanın en önemli özelliği saçtaki yağlanmayı giderir ve saç derisinin bu sorununu kökten çözer.

NİZORAL ŞAMPUAN NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. İlacı kullanmadan önce iyice çalkalayın. Saçın veya derinin hastalıklı bölgesini su ile ıslatın ve şampuanı uygulayın. Avuç içi kadar bu şampuanı alıp masaj yaparak saç derinize yedirin. Kullanırken bol bol köpürtün ve ayrıca saçınızda 5 dakika kalmalıdır. 5 dakikadan sonra temiz su ile iyice yıkayın.Bu şampuanı kendi normal şampuanınızla beraber kullanın. 

NİZORAL ŞAMPUAN FİYATI

60 ml’lik bu şampuan 11,31 TL’den eczanelerde satılmaktadır. Eczane dışında internet üzerinden satışı yapılmamaktadır. 

NİZORAL ŞAMPUAN YAN ETKİLERİ

Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen doktorunuza başvurun. 

 

Karbonatın faydaları nelerdir? Günde bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp tüketirseniz...

İLİŞKİLİ HABER

Karbonatın faydaları nelerdir? Günde bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp tüketirseniz...
Meyve ve sebzeler nasıl yıkanmalı? Bilim kurulu uyardı: Bu hatalar zehirlenmeye neden olur!

İLİŞKİLİ HABER

Meyve ve sebzeler nasıl yıkanmalı? Bilim kurulu uyardı: Bu hatalar zehirlenmeye neden olur!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

DERYA 3 yıl önce

piyasada yok

Toplam 1 beğeni

Vadındlld 3 yıl önce

Eczaneleree satılıyor mu halen bilen var mı