Tiyokas jel krem ne işe yarar? Tiyokas jel krem nasıl kullanılır? Tiyokas krem fiyatı

Günümüzde sadece eczanelerde satılan kremlere olan ilgi çok büyük. Özellikle ağrıyan bölgelerine çare bulmaya çalışan kişilerin internet üzerinde karşılaştıkları Tiyokas jel krem gerçekten işe yarıyor mu diye araştırıyorlar. Peki Tiyokas jel krem ne işe yarar? Tiyokas jel krem nasıl kullanılır? Tiyokas krem fiyatı nedir? İşte sorunun cevabı:

Etken maddesi Deksketoprofen trometamol, Tiyokolşikosid olan Tiyokas jel krem; ağrı kesici, iltihap giderici ve kas gevşetici bir ilaçtır. 30 gramlık ve 50 gramlık formlar şeklinde sadece eczanelerde satılan bu jel, kas gevşetici olarak bilinmektedir. Ancak sadece kas gevşetici özelliği bulunmaz, ateş düşürücü ve kireçlenme problemlerinde kullanın bir kremdir. Nobel İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Düzce'de üretilen bu krem, kısa sürede etki sağladığı için kullananlar çok seviyor. Lavanta kokulu, kutusu beyaz olan bu jel, eksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar içerisine giren bir üründür. Kas da oluşan gerginliği tedavi eden Tiyokas jel burkulma, ezilme,şişme, incinme gibi doku tahribatlarının tedavisinde kullanılır. 

TİYOKAS JEL NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. lacı ağrılı bölgeye yeterli miktarda sıkıp, hafif  hareketlerle masaj yaparak günde 2-3 defa uygulayın. Günde 2 ya da 3 defa kullanılmalıdır. Bu kullanımlarda 6 ile 8 saat arasında zaman dilimleri olmalıdır.

TİYOKAS JEL FİYATI 2020

Tiyokas jel fiyatı 28.36' TL ’den satılmaktadır.

TİYOKAS JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Tiyokas jel yan etkileri az olmakla beraber vardır. Bunlar, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen doktorunuzu bilgilendiriniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Güneş kurt 10 ay önce

Ben bu kıdemi kulandım sol bacağım şişmiş ne yapmalıyım

hüseyin belet 2 yıl önce

bunu bulandan üretenden allah razı olsun 6 yıldır kullanıyorum bel fıtığı diye birşey yok bunu kullanırsan

Toplam 3 beğeni

hhüseyin belet 2 yıl önce

bunu bulandan üretenden allah razı olsun 6 yıldır kullanıyorum bel fıtığı diye birşey yok bunu kullanırsan

Toplam 1 beğeni

Natela 3 yıl önce

Doğru bilgiler vermek için teşekür ediyorum.saygiyila.

Natela emiroglu 4 yıl önce

Çok memnun oldum bel ağrıdan kurtuldum

Toplam 5 beğeni