Cleocin T ne işe yarar? Cleocin T nasıl kullanılır ve Cleocin T fiyatı ne kadar?

Sivilce tedavilerinde uzman doktorların reçete ettiği Cleocin T mutlaka danışılarak uygulanması gereken bir ilaçtır. Peki Cleocin T ne işe yarar? Cleocin T nasıl kullanılır? Cleocin T fiyatı nedir? Öğrenmek haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Cleocin T etken maddesi  Klindamisin fosfat olan cilt üzerinde oluşan bakterilerin gelişmesini engelleyen antibiyotik bir ilaçtır. İltihaplı lezyonların eşlik ettiği  sivilce (akne vulgaris) tedavisinde kullanılan Cleocin T, %1 Topikal Çözelti içeriyor. Bu ilacın içerisinde yer alan maddelere karşı bir alerjiniz var ise kesinlikle kullanmamalısınız. Alkol içerdiğinden gözlerde yanma ve tahriş oluşabilir. Daha önce antibiyotik kullanımından dolayı kalın bağırsak iltihabı geçirdiyseniz veya crohn hastasıysanız doktorunuza danışmadan eczanelerden direk satın almayın. Bu ilacın yardımcı maddeleri propilen glikol, izopropil alkol ve saf sudur. 30 ml yada 60 ml olarak iki farklı şekilde satılan Cleocin T berrak renksiz bir çözeltidir. İçeriğindeki asit sayesinde akne ve sivilceler üzerinde kısa sürede etki gösteren bu ilaç, oluşan sivilceleri geçirirken daha fazla çıkmasını da engelliyor. 

CLEOCİN T

CLEOCİN T

Özellikle ergenlik döneminde çıkan sivilcelerle baş eden Cleocin T, hormonsal değişim yada başka sebeplerle de çıkan sivilcelerde kullanılabiliyor. Siyah noktalar üzerinde etkisi kanıtlanmış olan bu çözelti, aynı zamanda sivilce izleri üzerinde de etkili olmaktadır. 

CLEOCİN T

CLEOCİN T

CLEOCİN T NASIL KULLANILIR?

Bu losyonu uzman doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse o şekilde kullanmalısınız. Cleocin t losyonu kullanmadan önce cildinizi temizlemeli, kir ve makyajdan arındırmalısınız. Az miktarda kremi sorunlu bölgeye uygulamalı ve asla yıkamamalısınız. Kremi geniş yüzeye değil sadece sorunlu bölgeye tampon şeklinde uygularsanız, daha kısa sürede etkisini göreceksiniz.

Cleocin t losyon günde 2 kez uygulayabilirsiniz. Cleocin t, 12 yaş altı çocukların kullanımına uygun değildir. 

CLEOCİN T NASIL KULLANILIR?

CLEOCİN T NASIL KULLANILIR?

CLEOCİN T FİYATI NEDİR?

Cleocin T Losyon sivilce problemi yaşayanlara doktorlar tarafından reçete edilmektedir.  Fiyatı ise 92,01 TL​'dir. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Hepatit B nedir? Bulaşıcı mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Hepatit B nedir? Bulaşıcı mıdır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 74

ayşe 1 ay önce

ürünü yaklaşık 3 aydır arıyorum ama sürekli depolarda yok deniyor ne zaman gelir nerden bulabilirim??

Adem 1 ay önce

Ürünü daha önce kullanmıştım çok etkili olduğunu biliyorum ama şu an bulamıyorum eczaneler yok çekiyor nereden alabilirim

Seda 1 yıl önce

İnanılmaz etkili. Sivilceleri çok hızlı bir şekilde geçiriyor. Ben düzenli olarak kullanıyorum. Makul fiyatlı 54 tl. Rolon gibi zaten sivilce üzerine hafif bastırıyorsunuz içerisinde sıvı çıksın diye kolayca uyguluyorsunuz. Benim düzenli olarak aldığım ve kullandığım bir sivilce rolonu. Alın aldırın aşırı etkili. Pişman olmazsınız.

Toplam 5 beğeni

SEDA 1 yıl önce

Şuanki fiyatı 54 tl.

Toplam 5 beğeni

Sevda 1 yıl önce

Ben bu ilacı yeni kullanıyorum uyu mi acaba

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun