New Well Gece Kremi ne işe yarar? New Well Gece Kremi nasıl kullanılır?

Uyku sırasında cildinizi güzelleştirmek, sabaha ışıl ışıl ve kusursuz bir cilt ile uyanmak ister misiniz? New Well gece kremi, içerisindeki faydaları binlerce öz sayesinde adeta pürüzsüz cilde kavuşmanızı sağlıyor. New Well Gece Kremi ne işe yarar? New Well Gece Kremi nasıl kullanılır? Tüm detaylar haberimizde.

Gece yatmadan önce cilde yapılan her bakım hem yaşlanma geciktirici hem de pürüzsüzleştirici etki taşıyor. Bu noktada özenli bir bakım yapmak cildinizdeki tüm sorunlardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Peki bu nasıl olacak? New Wel markasının piyasaya yeni sürdüğü daha raflara yeni dizilen "Gece Kremi" adeta tüm bu beklentilerini karşılamaya yardımcı oluyor.  New Well markası önümüzdeki günlerde çıkardığı ürünlerle adeta damgasını vuracak. Kozmetik sektöründe Hercai dizisindeki Reyyan yani Ebru Şahin ile büyük bir çıkış yapan New Well'in ürünleri beklentileri karşılarken aynı zamanda fiyatlarıyla bütçenizi çok zorlamıyor. Gelin birlikte New Well markasının gece kremini inceleyelim:

NEW WELL GECE KREMİ ÖZELLİKLERİ:

Uyku esnasında cildin üst tabakasının yenilenmesini sağlayan New Well gece kremi, pütür pütür duran yapıyı yok eder. Gece boyunca ciltte bakteri oluşmasını engelleyen bu krem, yeni sivilce oluşmasına izin vermiyor. Yaş ilerledikçe ortaya çıkan ince çizgileri toparlayarak azalmasına olanak sağlayan bu krem, cildi toparlayarak sıkışmasına yardımcı oluyor. İçerisindeki Argan yağı sayesinde egzama gibi cilt rahatsızlıklarını tedavi etmede oldukça başarılı rol oynuyor. Günlük kremin içerisinde yer alan Hyalüronik Asit aynı şekilde bu kremin içerisinde de yer alıyor. Hyalüronik Asit ilerleyen yaşlarda üretimi iyice yavaşladığı için cildin kurumasına sebep olur. Gece kreminin içerisinde yer bu madde cildin kurumaması için elinden gelen desteği sağlıyor.  Bu kremin içerisinde yer alan diğer bir madde ise Vitamin B3. Vitamin B3'ün cilde faydası ise leke giderici ve beyazlatma özelliği taşıyor. 

TIKLA OKU: NEW WELL GÜNLÜK YOĞUN NEMLENDİRİCİ CİLT BAKIM KREMİ 

PEKİ NEW WELL GECE KREMİ NASIL KULLANILIR?

Kremi kullanmadan önce kesinlikle ellerinizin temiz, cildinizin makyajdan tamamen arınmasına özen göstermelisiniz. Kremin içerisinden aldığınız bir miktar kremi cildinize masaj yaparak güzelce yedirin. 

Her gece yatmadan önce bir defa uygulamanız yeterli olacaktır. Kısa sürede etkilerini sizler de fark edeceksiniz. 

NEW WELL GECE KREMİ NE KADAR?

Derma Advenced Night Repair Cream ismi ile satışa çıkan 47 ml şişelerde satılan bu kremin fiyatı 59,90 TL'dir. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0