New Well Highlighter Aydınlatıcı kullananlar? New Well Highlighter Aydınlatıcı özellikleri

Çabasız şekilde aydınlık bir görünüm kazandıran aydınlatıcılar trend makyajın gözdesi haline geldi. Daha canlı, dinamik ve ışıltılı bir makyaj yapmanıza yardımcı olacak en doğru Highlighter ile sizleri tanıştırıyoruz. New Well Highlighter Aydınlatıcı adeta makyaj çantanızın tamamlayıcısı olacak. Peki New Well Highlighter Aydınlatıcı kullananlar memnun mu? New Well Highlighter Aydınlatıcı fiyatı ne kadar?

Kullanım şekliyle highlighter, pek çok kadın için makyajın en önemli parçasıdır. New Well Highlighter ise son günlerde uygun fiyatı ve muhteşem aydınlık özelliğiyle her makyaj çantasında olmasında gereken bir makyaj malzemesi haline geldi. Porcelain Make-up Highlighter - NW11, kolay kullanımı ve cilde verdiği parlaklıkla hem günlük hem de özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak. Cildinizin parlak, canlı ve dinamik görünmesine sebep olan New Well Highlighter, ünlü oyuncu Ebru Şahin'in de tercih ettikleri arasında. Adeta bir ruj gibi makyajın son adımı olan bu aydınlatıcıyı bir kez uyguladığınızda dün boyu kaldığını fark edeceksiniz. Makyajızın daha belirgin olmasına yardımcı olan New Well Highlighter, sıkılaştırılmış pudra şeklinde satılıyor. Üç renk tonundan oluşan bu aydınlatıcı isterseniz palet isterseniz de tek tek alabilirsiniz.

Yüksek pigmentasyonu ve tozutmayan yapısıyla ayrıca en önemlisi simsiz olmasıyla şimdilerde satış rekoru kıran New Well aydınlatıcı çok kullanışlıdır. 

İçindekiler; Talc, Mica, Magnesium Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Silica, Isostearyl Neopentanoate, Polybutene, Phenoxyethanol, Declylene Glycol, Caprylyl Glycol. +/- May Contain: Cl77891, Cl 77491, Cl 77974, Cl77489.

PEKİ PORCELAİN MAKE-UP HİGHLİGHTER / AYDINLATICI NASIL UYGULANIR?

Yüzünüzde aydınlatıcı uygulayabileceğiniz üç farklı teknik nokta vardır. Bunlar; elmacık kemiklerin yani şakak bölgesi, kaşlarının bitme noktasının alt tarafı ve dudaklarının kenarlarıdır. Porcelain Make-up Highlighter - NW11'i, bu bölgelere gerektiği şekilde uyguladığında doğal, belirgin ve aydınlık bir cilde kavuşabilirsiniz. 

Aydınlatıcı fırçasının uç kısmını, burun kemiğin, kaşlarının alt kısmı, şakakların ve dudakların üst kısmına uygulayabilirsiniz. 

PORCELAİN MAKE-UP HİGHLİGHTER / AYDINLATICI FİYATI NEDİR?

Porcelain Make-up Highlighter tekli ve palet şeklinde satılıyor. Dilerseniz tek bir şekilde alabilirsiniz. Tek halde satılan aydınlatıcının 3 farklı renk tonu bulunmaktadır. Fiyatı ise 34,95 TL'dir. Paket olan ürünün fiyatı ise 44,95 TL'dir. Online satış yapılan sitelerdeki indirimleri takip ederek daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. 

PORCELAİN MAKE-UP HİGHLİGHTER / AYDINLATICI KULLANANLAR

Zuhal Topal stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0