Jetex Krem neye yarar ve cilde faydaları nelerdir? Jetex Krem fiyatı 2021

Cildin herhangi bir bölgesine ağda, lazer epilasyon ya da acılı işlemlerde acıyı ortadan kaldırmak için kullanılan Jetex krem son zamanlarda oldukça gündemde. Mutlaka bir uzman kontrolünde kullanılması gereken Jetex krem, neye yarar ve cilde faydaları nelerdir sorularının yanıtı haberimizde.

Etken Maddesi Lidokain ve Prilokain hidroklorür olan Jetex krem, hücre zarındaki sinirsel uyarıların oluşumunu ve iletimini engelleyerek bölgesel uyuşma sağlayan (lokal anestezik) bir ilaçtır. Yalnızca eczanelerde satışı olan bu krem, tıbbi işlemlerden önce cilde uygulanır. Bu ciltte ağrıyı durdurmaya yardımcı olur ancak yine de hafif bir baskı ve dokunuş hissetmeniz mümkündür. Cilt yüzeyinin kısa süreli uyuşmasını sağlayan Jetex krem, bacak ülserinde (temizlemeyi kolaylaştırmak için) ağrıyı gidermek; enjeksiyon ve diğer medikal prosedürler sırasında acıya karşı cildi uyuşturmak için kullanılır. Bu kremi kullanırken ağız, burun, kulak ve anüs içinde oluşan deri döküntüleri ve egzamaların üzerine kesinlikle uygulamamalısınız. Gebelik ve emzirme dönemlerinde doktorunuza danışmadan  kullanmayınız. Eğer anemi yani kansızlık hastalığınız varsa bu kremi doktor kontrolünde kullanmanız gereklidir. 

JETEX KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince mutlaka doktorunuzun direktiflerine uyunuz. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz etkiler, sağlığınıza zarar verir.

JETEX KREMİN FİYATI 2021

Bu kremin  fiyatı 95.33 TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Elçin elçin 1 yıl önce

Bu ne işe yarar ezaneden bu ilacı ala bilirmiyim

Toplam 1 beğeni

Elçin 1 yıl önce

Bu ne işe yarar

Toplam 2 beğeni

Me❤️ 1 yıl önce

Oğlum sünnet olurken doktorumuz sürdürmüştü uyuşturmak için

Toplam 0 Beğeni