Maybelline New York Falsies maskara kullananlar! Maybelline New York Falsies ürün inceleme

Kozmetik dünyasına yeni giriş yapan Maybelline New York Falsies maskara son günlerde en çok merak edilenler arasında. Kirpikleri tek tek ayıran ve simsiyah gösteren Maybelline New York Falsies günlük hayatınızın kurtarıcısı olacak. Peki Maybelline New York Falsies maskara kullananlar memnu? Maybelline New York Falsies maskara fiyatı ne kadar? sorularının yanıtı yazımızda.

Maskara kirpikleri kıvırmak ve daha uzun göstermek için fırça ile sürülen boyalı bir makyaj malzemesidir. Maskara kirpiklere hacim verir, kirpikleri uzun gösterir ve kalınlaştırır. Doğal kahverengi ve siyahlardan canlı mavi ve yeşillere kadar farklı çeşitleri kozmetik mağazalarda bulunmaktadır. Çeşit çeşit fırçası ve binlerce alternatifi bulunan maskaralara bugünlerde yeni bir ürün daha eklendi. İsmi "Maybelline New York Falsies" Kirpik liftingi etkili olduğu söylenen Maybelline Falsies Lash Lift maskara, kısa ve düz kirpiklere sahip olanların kurtarıcısı oluyor. Uzun süredir lifting yaptırmayı düşünenlerin mutlaka denemesi gereken bu ürün, istediğiniz tüm beklentileri karşılayacak. Kirpik liftingi uygulaması, çok cazip görünse de kirpiklere zararları da olabiliyor. Liftingi etkisini evde, pratik bir maskaradan karşılamak isterseniz mutlaka denemelisiniz. 

Maybelline New York Falsies

Maybelline New York Falsies

Maybelline Falsies Lash Lift Maskara, profesyonel kirpik liftingi uygulamasından ilham alarak tasarlanmış bir maskara. Hem kirpik liftingi etkisini istiyor hem de bu uygulama için hem zaman hem de kabarık bir bütçe ayırmak istemiyorsanız Maybelline Falsies Lash Lift Maskara’yı satın alabilirsiniz. 

Maybelline New York Falsies

Maybelline New York Falsies
Kirpikleri en dipten kaldırdığı için de en kısa ve düz kirpikler bile kalkıyor. Böylece maskara uygulamadan önce kirpik kıvırıcıya ihtiyacın kalmıyor. 

Maskaranın çift taraflı ve eğimli kıl fırçası ile kirpikleri kökten kavrayıp kaldırıyor. En yeni güçlü formülü ile kirpikleri kalınlaştırıyor ve kaldırma etkisinin de 16 saate kadar kalıcı olmasını sağladığını marka vaad ediyor. Böylece bu maskarayı uyguladığında, daha uzun ve kalkık kirpiklere sahip olabiliyorsunuz.

Ürünün diğer iyi tarafı ise uzun saatler boyunca kalıcı olması. Güçlü formülü sayesinde kirpikler 16 saate kadar –yani sabahtan gecenin geç saatlerine kadar- kalkık, hacimli ve uzun görünmeye devam ediyor. Çıkarmaya geldiğinde de çift fazlı bir göz makyajı temizleyicisiyle kolay bir şekilde çıkıyor.

Maybelline New York Falsies inceleme

Maybelline New York Falsies inceleme

MAYBELLİNE NEW YORK FALSİES LİFT MASKARA FİYATI

Maybelline New York Falsies Lash Lift Siyah Maskara 79,95 TL'dir....

Hamilelikte çilek yenir mi? Hamilelikte çileğin faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte çilek yenir mi? Hamilelikte çileğin faydaları nelerdir?
Trençkotlar nasıl giyilir? Trençkot giyme kılavuzu...

İLİŞKİLİ HABER

Trençkotlar nasıl giyilir? Trençkot giyme kılavuzu...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0