Bio Keratin Gold nedir ve Bio Keratin Gold ne işe yarar? Bio Keratin Gold nasıl kullanılır?

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz Bio Keratin Gold bir saç bakım ürünüdür. Güneş, kirlilik veya kimyasallar gibi dış etkenlerden dolayı saçlarınızın yıprandığını düşünüyorsanız Bio Keratin Gold kullanabilirsiniz. Peki Bio Keratin Gold nedir ve nasıl kullanılır? Bio Keratin Gold kullananlar memnun mu? İşte merak edilen soruların yanıtı:

Saçlarımız büyük ölçüde keratin ile ilişkili proteinlerden oluşur. Bu proteinler zamanla etkisini kaybederek saçların yıpranmış görünmesine neden oluyor. Özellikle deniz, havuz suları ve güneş saçta bulunan keratinin tükenmesine neden olur. Bu yüzden dışarıdan keratin desteği almak gerekir. Bio keratin Gold orjinal içeriğiyle saçlarınızı içten dışa doğru onarır, besler ve korur. Keratin tedavisi sırasında keratin harici olarak saça eklenir. Böylece saçlar pürüzsüz, parlak ve hacimli hale gelir. Bu yüzden kadınlar ve erkekler arasında çok popüler bir saç bakımı ürünüdür.Saçlarınızdan kaybolan doğal keratinin tekrar alınması için idealdir.  Biokeratin Gold sayesinde kıvırcık, dalgalı, elektriklenmiş ve kabarmış saçlara elveda diyebilirsiniz. Çünkü bu tedavi sonrasında saçlarınız üç ay boyunca pürüzsüz ve düz görünür. Saçlarınızı kaplayan keratin, saçlarınızı güneşten, hava koşullarından ve dışarıdaki kirlerden korur. Böylece saçlarınız zarar görmez ve sağlıklı hale gelir.Keratin bakımı saçı beslediği ve onardığı için, saçlarınız daha hacimli ve parlak görünür.

 

BİO KERATİN GOLD NASIL KULLANILIR?

Bio keratin Gold keratin bakımını kullanmadan önce saçlarınızı şampuanla yıkamanız gerekir. Fakat saçlarınıza kesinlikle saç kremi sürmemeniz gerekir. Ardından saçlarınızı hiç ıslaklık kalmadan tamamen kurutmalısınız. Öncelikle yüzünüze mutlaka bir maske takmalısınız. Çünkü keratin bakımının çok güçlü bir kokusu vardır ve etkileyebilir. 

Tamamen kuru saçlara Biokeratin Gold ürününü boya gibi dipten uçlara kadar sürün. Fakat boyayı sürerken direk saç diplerine değil, saç diplerinden 1.5 cm uzaktan uygulamaya başlamalısınız. 15 dakika bekleyin. Daha sonra saçlarınızı iyice kurutun ve fön çekin.

Kıvırcık saçlar için 230 derece ve ince telli saçlar için 160 derece idealdir. Son olarak saçlarınızı sülfatsız ve sodyumsuz bir şampuanla yıkayın ve saçlarınızı kurutun. Bu şekilde işlem tamamlanmış olur.

Gratis Aralık 2020 indirim kataloğu yayınladı! İşte büyük indirim...

İLİŞKİLİ HABER

Gratis Aralık 2020 indirim kataloğu yayınladı! İşte büyük indirim...
Büyük beden kadınlar için en iyi Koşu ayakkabısı önerileri Yürüyüş için en ideal ayakkabılar

İLİŞKİLİ HABER

Büyük beden kadınlar için en iyi Koşu ayakkabısı önerileri Yürüyüş için en ideal ayakkabılar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

...... 3 yıl önce

Gecen hafta burda yorumları okuduktan sonra bende denemek istedim ve bi kozmetikciden aldm bu ürünü adm adim uyguladm ve gerçekten memnun kaldım hani dümdüz olmasını beklemeyin ama duzlestrmeniz3 gerek kalmıyor yani böyle doğal bi düzlük oluyo saçınızda ben beğendim ayda bir ihtiyaç duyarsa saclarm yapmaya devam edicem