Trosyd krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Trosyd krem nasıl kullanılır?

20 gramlık alüminyum tüplerde olan Trosyd krem adını şu sıralar çokça duyduğumuz ve sadece eczanelerde sarılan bir ürün. Mutlaka uzmana danışarak kullanılması gereken Trosyd krem nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır? Merak ediyorsanız yazımızda bulabilirsiniz.

Etken maddesi tiokonazol olan Trosyd krem, cilt üzerinde oluşan enfeksiyonların, sivilcelerin, pişiklerin yani bütün cilt sorunlarının giderilmesinde krem türü ilaçlar önemli bir yere sahiptir. Özellikle mantar tedavisinde en çok tercih edilen ilaçlardan bir tanesi olan trosyd krem kısa sürede deride oluşan mantar lezyonlarını giderir.  Trosyd krem pişik kremi olarak bilinir. Bu doğrudur en fazla kullanıldığı alan pişiktir.

Özetle deri enfeksiyonlarında, mantarların sebep olduğu deri sorunlarında, çocuk bezi pişiklerinde, pişiklerde, vajina da oluşan mantarlarda, el ve ayak bölgesindeki mantar sorunlarına karşı kullanılan bir üründür.

Azelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERAzelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatı

TROSYD KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi mutlaka doktorunuzun talimatlarına göre uygulayın. Kremi uygulamadan önce ve sonra ellerinizi yıkayın. Etkilenen bölgeye bu kremden ince bir tabaka halinde uygulayın ve hafifçe ovalayın.

TROSYD FİYATI

Bu kremin eczane fiyatı 51,87 TL​’dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

emine 2 yıl önce

8 aylık bebeğime kullankullanabilirmiyim

Toplam 4 beğeni