Proctolog Rektal krem ne işe yarar ve ne için kullanılır? Proctolog krem kullanma kılavuzu

Günümüzde yanlış beslenme alışkanlıkları, hareketsizlik ve az su tüketimi gibi nedenlerden dolayı oluşan hemoroid sorunun için kullanılan Proctolog Rektal krem hakkında merak edilen soruları sizler için yanıtladık. Proctolog Rektal krem ne işe yarar ve ne için kullanılır? Proctolog krem kullanma kılavuzu bugünkü yazımızda.

Etken Maddesi Ruskogenin, Trimebutin olan Proctolog Rektal krem, anal bölgedeki (makattaki) iç ve dış hemoroid (basur), iltihabi hastalıklar, makat çatlakları (anal fissür) ve ağrı, kaşıntı, şişkinlik hissi ile belirgin anal bölgenin diğer hastalıklarında kullanılır. Bu krem, tekrarlayan karın ağrısı, bağırsak yolunun hareketi, i̇shal, bağırsak cerrahisi, anal fissür, anal bölgede kanama, zorlanma, yanma, tahriş, karıncalanma, kaşıntı, hemoroid ve anal çatlaklar gibi hastalıkların, rahatsızlıkların ve semptomların tedavisinde, kontrol altına alınmasında, önlenmesinde ve iyileştirilmesinde kullanılır. Bu rektal krem burada listelenmeyen amaçlar için de kullanılabilir.  Vücuttaki iltihabı azaltan bir steroid ilacı olan bu ürün, hemoroidlerin veya rektum veya anüsün diğer enflamatuar durumlarının neden olduğu kaşıntı veya şişliği tedavi etmek için kullanılır. 18 yaşından küçüklerde kullanılmaması gereken bu ilacı yalnızca eczanelerden satın alabilirsiniz. Uzman doktorunuz önermeden de kesinlikle uygulamamalısınız. 

PROCTOLOG REKTAL KREM NASIL KULLANILIR?

Makat bölgesi kullanımı için tasarlanmış bir formdur. Gün bir ya da iki kez olacak şekilde makat bölgesine sürülerek kullanılır. Makat bölgesinde sorunlu bölgenin üzerine nohut büyüklüğünde alınarak hafif parmak darbeleriyle yedirilerek sürülür. Size doktorunuzun önerdiği bir kullanım şekli var ise o şekilde de kullanabilirsiniz. 

PROCTOLOG REKTAL KREM FİYATI

Proctolog krem fiyat 19.33 TL’den eczanelerde satılmaktadır. 

Ekmek Teknesi fırın nerede? Ekmek Teknesi'nin fırını hakkındaki gerçeği çok az kişi biliyor

İLİŞKİLİ HABER

Ekmek Teknesi fırın nerede? Ekmek Teknesi'nin fırını hakkındaki gerçeği çok az kişi biliyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Kastor 2 yıl önce

Çok kaliteli bir tüp bitmeden kaşıntı ve yanmayı önledi.tavsiye ederim

Toplam 4 beğeni

emma 1 yıl önce

nekadar sure kullanabilirim? 2 hafta biraz hafiflemedi. Devam edelimmi?

Toplam 0 Beğeni