Şems Arslan'dan kaş ve kirpik uzatan çok pratik tarif

Bir canlı yayın programına katılan güzellik uzmanı Şems Arslan, kaş ve kirpik uzatan en pratik tarifi paylaştı. Bu tarifi kullanan binlerce kişi çok memnun kaldığını ve mutlaka herkesin denemesi gerektiğini söylüyor. Sizler de kaş ve kirpiklerinizin uzamadığından şikayetçiyseniz mutlaka Şems Arslan'ın hazırladığı tarifi denemelisiniz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bakımlı kadınların en çok uğraştığı şeylerden biri de kaşları. Kimi doğuştan gür ve kavisli kaşlara sahip olurken, kimi de seyrek kaşlarla bir ömür mücadele ediyor. Göz makyajı için kullandığımız ürünler zamanla kirpiklerimize zarar verebiliyor. Dökülmeye başladıkça da ister istemez hemen çare aramaya başlıyoruz. Halbuki evinizden hiç çıkmadan bile, oturduğunuz yerden daha gür kaş ve kirpiklere sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken zaten evinizde bulunan malzemeleri kullanmak. Kimya Mühendisi ve Cilt Bakım Uzmanı Şems Arslan’dan malzemesini her evde olan ve uygulaması kolay tarif ile kaş ve kirpiklerinizi uzatabilirsiniz.

ŞEMS ARSLAN'DAN KAŞ VE KİRPİK UZATAN SERUM:

MALZEMELER

Pişirilmiş Türk Kahvesi
Demlenmiş Çay
Yuvarlak makyaj temizleme pamuğu
Kulak Çöpü

HAZIRLANIŞI

Evde keyif için hazırladığınız Türk Kahvenizden 1 çay kaşığı alıp temiz bir kaba koyuyoruz. Ardından demlediğimiz çaydan da aynı şekilde 1 çay kaşığı alıp 1 çay kaşığı koyduğumuz kahvenin üzerine ilave ediyoruz.

UYGULAMA ŞEKLİ

Elde edilen karışımı uygulamadan önce göz altlarımıza ortadan ikiye kestiğimiz makyaj pamuğunu alt kirpik bitiminin altına yerleştiriyoruz. Bu uygulamanın yapılmasının nedeni kullanılan malzemelerin göz altı torbalarımıza bırakacağı lekeyi önlemek.

Ardından hazırlanan karışım kulak çöpüne bandırarak kirpiklerimizin üstüne doğru sürün. Aynı işlemi alt kirpik için uygulayın. Kaşlarınızın çıkmasını istiyorsanız aynı tarifi kaşlarınız içinde sürebilirsiniz.

BU SERUM NE KADAR BEKLEYECEK?

Gece yatmadan önce uygulanan tarifi sabah kalktığınızda yıkıyorsunuz. Şems Arslan 40 gün boyunca düzenli olarak uygulayacağınız bu tarif ile kaş ve kirpiklerinizin uzayacağını söylüyor.

Dikkat Edilmesi Gereken Nokta: Bu tarihi yer seferinde taze olarak hazırlamaya özen gösterin.

NOT: Bu tarifi kaş ve kirpiklerinde ciddi bir sorunu bulunmayan kişilerin uygulaması öneriliyor. Ciddi sorun ile karşı karşıyaysanız doktorunuza başvurmayı ihmal etmeyin.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0