Popolin pişik önleyici krem nedir ve ne işe yarar? Popolin pişik önleyici krem nasıl kullanılır

Genelde 9 -12 ay arası bebeklerde görülen pişik, kremlerle kısa sürede çözülebiliyor. Popolin markasının pişik kremi de yıllardır önde gelen markalar arasında. Artık yetişkinlerin de kullandığı Popolin pişik kremi cildi yenileme özelliği sayesinde tüm annelerin dikkatini çekiyor. Gelin Popolin kremle ilgili detayları sizlerle paylaşalım:

Bebeklerin cildinin iyi bir şekilde hava almasına dikkat etmezsek, sık sık bezini değiştirmemek ve bebeğin bezinin kesinlikle çok sıkı olmamasına dikkat etmemek kısa sürede pişik sorununa yol açacaktır. Bebeklerde pişik problemi meydana gelmişse en hızlı şekilde tedavisinin sağlanmasının çok büyük bir önemi bulunuyor. Piyasada binlerce pişik kremi mevcut. Popolin pişik kremi bu kremlerin başında geliyor. İçeriğinde yer alan yüksek seviyedeki çinko asit sayesinde cilt üzerinde çok kısa zaman dilimleri içerisinde etkili bir onarım oluşturması sağlanabiliyor. Bununla birlikte bebeklerin üst derisinde onarıcı etki oluşturarak, hasarlı üst derinin onarımına yardımcı oluyor. Bununla birlikte içeriğinde bebekler için güvenle kullanılabilecek niteliklerdeki lanolin, ıhlamur ekstresi ve vazelin gibi güvenilir ve faydalı ürünlerden oluşan özel bir formüle sahip olması sayesinde bu Popolin pişik kremi bitkisel bir yapıya sahiptir. Böylelikle de ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile kullanımı gerçekleştirilebilmektedir.

Bebeklerin kasık ve popo bölgelerinde önemli oranda görülen ve bu konuda son derece güçlü etkiler oluşturmakta olan Popolin pişik kremi cildin beslenmesine yardımcı olarak pişik probleminin daha meydana gelmeden önlenmesine yardımcı olmaktadır.  İçeriğinde yer alan Camomile ve lanolin maddeleri ile ciltte besleyici etkiler oluştururken, gerginleşen ve sertleşen cildin yumuşamasına da yardımcı olur. 

POPOLİN PİŞİK KREMİ NASIL KULLANILIR?

Pişik problemlerinin giderilmesi noktasında son derece etkili sonuçlar sağlamakta olan Popolin pişik kremi kullanımı son derece pratiktir. Özellikle de tüm bebeklerin hassas cilt yapısına uyumlu olması sayesinde gönül rahatlığı ile kullanımı gerçekleştirilebilmektedir. Aynı zamanda da her bebek alt bezinin değiştirilmesi sırasında da kullanıma uygundur. Böylelikle bebeklerin cildi için pişik problemine karşı ciddi düzeyde bir koruyucu etki oluşturur.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0