Redekain krem ne işe yarar? Redekain krem nasıl kullanılır? Redekain kremin fiyatı 2020

Redekain krem genel olarak pek çok farklı dermatolojik rahatsızlığa iyi gelen bir üründür. Peki Redekain krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır soruların yanıtı yazımızda.

Etken Maddesi Lidokain hidroklorür olan Redekain krem,  hücre zarındaki sinirsel uyarıların oluşumunu ve iletimini engelleyerek bölgesel uyuşma sağlayan (lokal anestezik)  ve kaşıntıyı önleyen bir ilaçtır. Redekain, derideki yıpranma, tahriş ve yanıkların sebep olduğu ağrı;  çeşitli nedenlere bağlı kaşıntı, meme ucu, anüs ve dudak çatlakları, hemoroid ve böcek ısırığı gibi cilt tahrişlerinin sebep olduğu ağrı ve kaşıntının giderilmesinde kullanılmaktadır. Soluk borusu içine tüp yerleştirilmesi işlemi yapılırken anestezik lubrikan (kaydırıcı) olarak da kullanılır. 

Bu kremi kullanmadan önce, alerjiniz varsa doktorunuza veya eczacınıza söyleyin. Bu kremi kullanmadan önce diğer amid tipi anestezi kremlerine veya başka alerjiniz varsa doktorunuza veya eczacınıza söyleyin. Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya başka sorunlara neden olabilecek aktif olmayan bileşenler içerebilir. Daha fazla ayrıntı için eczacınızla konuşun.

REDEKAİN KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince mutlaka doktorunuzun direktiflerine uyunuz. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz etkiler, sağlığınıza zarar verir. İlacınızı uygulayacağınız bölgenin temiz olmasına dikkat ediniz. Parmak ucuyla tedavi edilecek bölgeye ince bir tabaka halinde sürünüz ve hafifçe ovarak, cilde yediriniz. Anal fissürde (makat çatlağı),  makatın dışına ve hafifçe ağzına sürülür. Günde birkaç defa uygulanabilir.

REDEKAİN KREM FİYATI 2020 

Bu kremin şimdiki fiyatı 5.81 liradır.

Anne ve bebek birlikte mi uyumalı? Bebekler kaçıncı aya kadar annesiyle uyumalı?

İLİŞKİLİ HABER

Anne ve bebek birlikte mi uyumalı? Bebekler kaçıncı aya kadar annesiyle uyumalı?
Çorap modasının yeni trendi: Desenli çorap modelleri En güzel çorap modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Çorap modasının yeni trendi: Desenli çorap modelleri En güzel çorap modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

,erten 1 yıl önce

Ilacin etkisi ne zamana kar etkili suruldukden sonra

Toplam 1 beğeni

Merve 1 yıl önce

Emziren anneler kullanabilir mi?