Kursept krem nedir ve ne işe yarar? Kursept krem nasıl kullanılır? Kursept kremin fiyatı

Kursept krem genel olarak antiseptik özelliklere sahip bir ilaçtır. Özellikle aşırı terleyenler için mucizevi olacak ve daha birçok cilt sorunlarına iyi gelen Kursept krem nedir, faydaları nelerdir, özellikleri nasıldır, fiyatı ne kadar, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar gibi soruların cevaplarını sizler için bu yazımızda yanıtladık.

Etken Maddesi Alüminyum hidroksiklorit, triklozan olan Kursept krem; ter bezleri üzerine etki ederek uygulandığı bölgede terlemeyi azaltır; terlemeye bağlı maya, küf, mantar  veya bakterilerin üremesini ve iltihabı önler. Böylece kötü koku oluşumunu da engellemiş olur. KURSEPT krem, terlemeyi engelleyici ve  antimikrobiyal özelliği ile her türlü terleme tedavisinde ve koltuk altları, kasık,  göbek katlantıları, bacak araları, ayaklar, parmak araları, meme altları gibi derinin birbirine değen bölgelerinde terin azaltılmasını sağlamak ve terleme sonucu oluşabilecek enfeksiyonları engellemek için kullanılır.

Sadece eczanelerde uzman doktor kontrolünde kullanılması gereken Kursept krem, ağzınıza, gözünüze değdirmemeye dikkat ediniz. Kazara değmesi halinde bol su ile yıkayınız. Ayrıca giysilerinize de değdirmemeye özen gösteriniz. Bu krem hafif parfüm kokulu ve beyaz renklidir. 

30 gram krem içerikli alüminyum tüplerde satışa sunulan Kursept krem özellikle koltuk altı, eller, ayaklar ve vücudun kıvrımlı bölgelerinde oluşan terlemeyi ve kötü koku yayılmasını engelleyen bu krem aynı zamanda yüzeysel iltihabı ve ayaklarda meydana gelen kabarcıkları önler.

KURSEPT KREM NASIL KULLANILIR?

Hekiminiz kursept ilacını nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen hekiminizin direktiflerine uyun. İlacı uygulayacağınız bölgeyi temizleyiniz. Parmağınızla  ufak miktarda aldığınız ilacı ince bir tabaka halinde ilgili bölgeye yayıp hafif hareketlerle sürünüz. Üzerini hava almayacak şekilde kapatmayınız veya bandajlamayınız.

KURSEPT KREM FİYATI

Bu kremin güncel fiyatı 8.06 TL’dir.

Damak kaşıntısı neden olur? Damak kaşıntısı hangi hastalıkların habercisidir?

İLİŞKİLİ HABER

Damak kaşıntısı neden olur? Damak kaşıntısı hangi hastalıkların habercisidir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0