Akıllı peeling nedir ve ne işe yarar? Akıllı peeling uygulaması nasıl yapılır?

Kış aylarında havanın kuruması ve soğuması ile ve de yaşadığımız ortamdaki yapay ışıklandırmanın olumsuz etkileriyle beraber bir süre sonra cildimiz solgunlaşıp, matlaşıyor. Bu da kişide yorgun, bitkin ve mutsuz bir yüz görüntüsü ortaya çıkarabiliyor. Bugünkü yazımızda cildimizi kısa sürede canlandıran, temizleyen ve yenileyen uygulamalardan biri olan akıllı peeling hakkında bilgi veriyoruz.

Akıllı peeling, iğne kullanmadan bir yandan cildi gençleştirirken bir yandan da canlılık ve dirilik kazandıran bakım yöntemidir. Diğer bir adımı ise süper lifting denilen uygulama yapılıyor. Uygulama ayrıca, süper lifting etkisine ek olarak kozmetik makyaj ve prp etkisini de garanti ediyor. Hastalar için en önemli avantajlarından biri de diğer yöntemlerin aksine uygulama sonrası kızarıklık, morluk, şişlik ve kabuklanma gerçekleşmediği için kişi günlük yaşamına kaldığı yerden devam edip, güneşe çıkabiliyor ve hatta makyaj yapabiliyor. Akıllı peeling, içeriğindeki yağ kompleksi ile modüle olan ve taşınan asitler sayesinde cilt altında hücre dışı proteinlerini denatüre eder. Cildi onarmak için hücreleri dolaylı olarak etkinleştirir ve ciltte düzleştirme, aydınlatma ve lifting etkisi yapar.

AKILLI PEELİNG HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR?

Akıllı peeling yüz, boyun ve dekolte bölgesini canlandırmada, akneli veya akneye eğilimli ciltlerin tedavisinde, yeni başlayan lekelerde keza yeni yara izleri ve çatlakların tedavisinde, sırt ve uyluk içleri, kol ve göğüs canlandırılmasında son derece etkili. 

,

 

AKILLI PEELİNG KAÇ SEANS SÜRÜYOR?

Uygulaması kolay olan yöntem dokuların onarımını sağlayıp, derinin yenilenmesini ve kusurlarının giderilmesine yardımcı olurken daha ilk seanstan sonra ciltte belirgin bir sıkılaşma görülüyor. Tüm alanı kapsayacak şekilde protokol 3 kez tekrarlanır ve 15 günde bir olmak üzere dört seans önerilir. 

HER MEVSİM UYGULANABİLİYOR!

Yüz bölgesinin yanı sıra dekolte bölgesine de uygulanabilen Akıllı Peeling, bu bölgedeki kuruluk, kırışıklık, sarkma ve çizgilenmelerin giderilmesini sağlıyor. Ayrıca sivilceli cildin tedavisi, yeni yara izleri, çatlaklar ve cilt pigmentasyonu gibi sorunlar için de kullanılabiliyor.

Her mevsim uygulanabilen ve ağrısız acısız bir yöntem olan yeni nesil Akıllı Peeling (PQ AGE Evolution Plus) ciltte parlaklık, canlılık, lifting ve aydınlanma sağlayarak yüzde ışıltı etkisi bırakıyor.

En kolay cilt bakımı nasıl yapılır? 3 adımda pratik cilt detoksu

İLİŞKİLİ HABER

En kolay cilt bakımı nasıl yapılır? 3 adımda pratik cilt detoksu
Kronik yorgunluk ve bahar yorgunluğu arasındaki fark! Kronik yorgunluk sendromu belirtileri

İLİŞKİLİ HABER

Kronik yorgunluk ve bahar yorgunluğu arasındaki fark! Kronik yorgunluk sendromu belirtileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0