Kaş sabunu nedir ve ne işe yarar? Kaş sabunu nasıl kullanılır? Kaş sabunu fiyatları

Kaş sabunu, kaşların gün boyu sabit kalmasını sağlayan kaş makyaj malzemesi. Kaş sabunu ve içinden çıkan kaş tarağı oldukça pratik bir kullanım sağlıyor. Son zamanlarda popüler olan kaş sabunu indirimdeyken adeta stoklarda hemen tükeniyor. Peki kaş sabunu nedir ve ne işe yarar? Kaş sabunu nasıl kullanılır? İşte sonunun yanıtı:

Kaş sabunu, ilk önce Amerika'da popüler oldu daha sonra adım adım ülkemize doğru giriş yaptı. Kaş sabunu kullananlar kaşlarının dökülmediğini ve gün boyu sabit göründüğünü söylüyorlar. Kaş sabunun en önemli görevi kaşları yukarı doğru sabitlemek. Kaş sabunu ile kaşlarını yukarı doğru taradığında kaşların sabitlenir ve gün boyu ilk anki gibi taranmış görünüyor.

Kaş sabunu renksiz olduğu için kaşlarını doldurma ve daha kalın gösterme özelliği yok. Bu nedenle kaş sabunu kullanmadan önce kaş kalemiyle kaşlarını doldurman gerekiyor. Kaş sabunu, kaş kaleminin verdiği kalın kaş etkisinin de korunmasına yardımcı oluyor.  Kaş sabunu kaşları yukarı doğru sabitlediği için yüzde daha genç bir görünüme sahip olunmasını sağlıyor.

KAŞ SABUNU NASIL KULLANILIR? 

Kaş sabununu kullanmak oldukça basit ve pratiktir. Öncelikle yapmanız gereken kaş makyajınızı tamamlamak ve sonra kaşınızın arasındaki boşlukları doldurmak için kaş sabunu kullanmaktır. Kaşlarınızın düşmemesi için yukarı sabitlemek isteyebilirsiniz. Kaş sabununuzu kaşlarınıza uygulayın sonrasında kaşınızı yukarı doğru tarayınız. Ve bütün gün kaşlarınızın şeklinin bozulmadığını aynı zamanda kaşlarınızın sertleşmeden doğal bir görünüme sahip olduğunu göreceksiniz.

En iyi kaş maskaraları ve fiyatları 2021! Kaş maskarası nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABEREn iyi kaş maskaraları ve fiyatları 2021! Kaş maskarası nasıl kullanılır?

kaş sabunu kullandınız mı?

kaş sabunu kullandınız mı?

Sabun ile Kaş Şekillendirme İçin En İyi Sabunlar

  • Kaşlarınızı sabitlemek için kullanabileceğiniz en iyi sabunlardan biri NYX Makeup Professional Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil’dir. Bu kaş sabununun en önemli özelliği ayarlanabilir bir ucunun olmasıdır. Şeffaf bir yapısı vardır bu yapısı sayesinde kaşlarınızın sabitlenmesini ve istediğiniz şekilde durmasını sağlar.

  • Kaşlarınız için kullanabileceğiniz diğer bir kaş sabunu da Browwauw kaş sabitleyici sabundur. Bu sabunun içeriğinde at kuyruğu bitkisi (kırkkilit otu) ve bal özü bulunmaktadır. Bu sabunun doğal ve dolgun görünüm vermek kaşlarını istediğiniz gibi şekillendirmek gibi özellikleri vardır. Bu ürünü kullanmak için ürünün içinden çıkan fırçaya iki damla su sıkıp fazla ıslatmamaya dikkat etmelisiniz. Sonrasında özel fırçası ile kaşlarınıza uygulayabilirsiniz.

Kaşlarınza uygularken önce kaşlarınızın çıkış yönüne sonra da yukarı doğru taramalısınız. da Browwauw kaş sabitleyici sabunu sıcaktan korumalı, kaşlarınızı her akşam nemlendirmeye özen göstermelisiniz.

Glitchcore trendi nedir? Nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

Glitchcore trendi nedir? Nasıl uygulanır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0