Ayak maskesi nedir ve ayak maskesi nasıl kullanılır? Soyulan ayak maskesinin faydaları

Hiç peeling etkili bir ayak maskesi denediniz mi? Şimdilerde popüler olan ve dillerden dile dolaşan ayak maskesi soyulabilen özellikte olduğu için ilginç geliyor. Ayak bakımını baştan aşağıya yapan soyulabilen ayak maskesi hakkında merak ettiğiniz soruları yanıtlıyoruz. Ayak maskesi nedir ve ayak maskesi nasıl kullanılır? Ayak maskesinin faydaları nelerdir? İşte tüm soruların yanıtı:

Ayak maskeleri güzellik editörleri arasında konuşulan çekişmeli bir konu olmuştur. Sonucunu sevenler ve peeling sürecinden pek hoşlanmayan taraflar; bu maskeler karşısında ortak kararını henüz veremedi. Yine de anında SPA etkisi oluşturan bu maskeleri mutlaka denemelisiniz. Soyulan ayak maskesi yapımı ayaklarınızın genç görünmesi ve bakımlı olması için gereklidir. Vücudumuzun tüm yükünü çeken ayaklarımıza ne kadar özen gösteriyoruz. Soyulan ayak maskesi yapımı ile bakımlı ayaklar genç kalmanın önemli göstergesidir. 

Topuk (ponza) taşı nedir? Topuk (ponza) taşı nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERTopuk (ponza) taşı nedir? Topuk (ponza) taşı nasıl kullanılır?

PEKİ AYAK MASKESİ NASIL KULLANILIR?

Bu, biraz zaman ayırmanız gereken bir tedavi türüdür. Bazı maskelerin uygulama süresi bir saatten az sürse de; bazılarının bir gece boyunca ayaklarınızda kalması gerekebilir. Yani maskelerin uygulama ve etkilerine göre uygulama süreci ayaklarınızda ne kadar kalmaları gerektiğine göre değişir. 

Sürece yardımcı olması için bu maskelerden herhangi birini uygulamadan önce ayaklarınızı daima kısa bir süre ılık suda bekletin.

Bununla birlikte, peeling etkileri kendilerini göstermek için 10 güne kadar bekleyebilir. Herhangi bir sonuç görülmeden önce maskenin bileşenlerini ve ne kadar sıklıkla uygulamanız gerektiğini bilmeniz gerekebilir. Peeling süreci sonrası, ayak tabanlarınız soyulmaya meyilli olacaktır. Bu nedenle, gelecekte belirli bir etkinliğe katılmayı planlıyorsanız, en az bir hafta önceden peeling uygulamanız doğru bir tercih olacak.

Ayak kokusu nasıl geçer? Ayak kokusunu gideren en etkili yöntem! Üzüm sirkesi ile...İLİŞKİLİ HABERAyak kokusu nasıl geçer? Ayak kokusunu gideren en etkili yöntem! Üzüm sirkesi ile...

EVDE SOYULABİLEN AYAK MASKESİ NASIL YAPILIR?

MALZEMELER

Yulaf ezmesi
Gül suyu
Süt
Karbonat

YAPILIŞI

Ayak derisini soyan maske için yukarıdaki malzemeleri karıştırın ve ayaklara 20-25 dakika boyunca ovarak uygulayın.

Ayak derisini soyan maske yapımı etkisini görmek için bir ayak fırçası kullanın. Ayak derisi soyan maske ölü derileri ayaktan uzaklaştıracaktır.

Hareketsiz kalanlara özel mucize ödem atıcı detoks kürü! Bahar detoksu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Hareketsiz kalanlara özel mucize ödem atıcı detoks kürü! Bahar detoksu nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Emine 8 ay önce

Merhabalar. İkincisini yapmayı düşümüyorım ne kadar ar vereyim. Çünkü benim tlpuklarım çok sertleşmiş

Lksns 2 yıl önce

1 Pd dppl

Toplam 1 beğeni