Görüntülü yapılan online toplantıda güzel ve bakımlı görünmenin yolları neler?

Birçoğumuzun evden çalıştığı bu dönemde, online yapılan iş toplantılarında ev modundan biraz olsun çıkıp, biraz daha canlı ve iyi görünmenin yollarını arıyoruz. İşte tam da bu noktada doğru adrestesiniz. Kolay ve pratik adımlarla evde online toplantı yaparken muhteşem görünmenin tüyoları haberimizin detaylarında.

İçinde buluğumuz Koronavirüs salgını nedeniyle, hepimiz evde vakit geçiriyoruz. Bu süreçte ise FaceTime, Zoom, Houseparty gibi videolu görüşme programları gerek toplantılar gerekse sevdiklerimizle görüşmek için en sık kullandıklarımız arasında. Burada iyi görünmekten kastımız; kendinizi daha taze ve iyi hissetmeniz. Uzmanlar kendi öz bakımınızı elden bırakmamanızın iyi ve güçlü hissetmenizle doğrudan bağlantılı olduğunu söylüyor. Peki online toplantılarda güzel ve bakımlı görünmenin püf noktası nedir?


Evden çalışırken, online iş toplantılarında cildinin biraz daha canlı ve kusursuz görünmesini istiyorsanız öncelikle ışıltı veren bir renkli nemlendirici uygulayabilirsiniz. Bu sayede göz altı morlukları, lekeler, izler ve renk eşitsizlikleri ortadan kaldırmış oluyoruz. Aynı zamanda hiç ten makyajı yapmamış gibi ama bir yandan da ışıl ışıl, doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Bunun için bir ürün arıyorsanız L’Oréal Paris’in Glow Cherie ışıltı veren renkli nemlendiricisi imdadınıza yetişiyor. Doğal ışıltı veren yapısı sayesinde cildin çok canlı görünmesini sağlayan bu renkli nemlendirici, formülündeki karpuz özleri ile cildin dengelenmesini sağlıyor, cilt tonunu eşitliyor ve 24 saate kadar da nemli kalmasını sağlıyor. 

BAKIŞLARINIZI BELİRGİNLEŞTİRMEKTE FAYDA VAR!

Evde çalışırken, göz makyajında yapacağınız çok pratik birkaç makyaj hilesi ile daha belirgin bakışlara sahip olabilirsiniz. Eğer seyrek ve ince kaşlara sahipseniz, kamerada daha iyi görünmek için bir kaş kalemi ile kaşlarınızı belirginleştirmekte fayda var. Böylece toplantı sırasındaki ifadeniz daha belirgin olacak. 

AYDINLIK BİR CİLT ÇOK ÖNEMLİ!

Görüntülü toplantılarda canlı görünmenin diğer bir önemli adımı ise, allık ve bronzer kullanmaktan geçiyor. Bronzer ile yüzünüzün yüksek bölgelerini ısıtabilir, allık ile de yanaklarınıza doğal bir sıcaklık vererek çok daha sağlıklı ve canlı görünebilirsiniz.  L’Oréal Paris’in Back To Bronze pudrası, hem yüzünüze doğal bir sıcaklık verecek hem de turunculuk içermeyen rengiyle yüzünü boyutlandırmanıza yardımcı olacak.

SON OLARAK RUJ!

Görüntülü iş toplantılarında dudaklarınıza parlak bitişli, daha nemli ve dolgun görünmesini sağlayacak bir ruj uygulayabilirsiniz.

Yağlı ciltler hangi makyaj bazını kullanmalı? Fiyatlarıyla beraber

İLİŞKİLİ HABER

Yağlı ciltler hangi makyaj bazını kullanmalı? Fiyatlarıyla beraber
Gelin diyeti nasıl yapılır, düğün öncesi nasıl zayıflanır?  Fit beden için gelin diyeti listesi

İLİŞKİLİ HABER

Gelin diyeti nasıl yapılır, düğün öncesi nasıl zayıflanır? Fit beden için gelin diyeti listesi
Vücuttaki benler neden olur? Vücut beni nasıl oluşur? Vücuttaki benler neyin habercisi...

İLİŞKİLİ HABER

Vücuttaki benler neden olur? Vücut beni nasıl oluşur? Vücuttaki benler neyin habercisi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0