Ketoral krem nedir ve ne işe yarar? Ketoral deri kremi nasıl kullanılır? Ketoral fiyatı 2024

Mutlaka her evin ecza dolabında bulunması gereken Ketoral krem, nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Derinin yüzey bölümünde meydana gelen mantar ve benzeri enfeksiyonların tedavisinde, Ketoral krem kullanımı önerilebilir. Bu enfeksiyonlar, genel olarak hijyen konusuna gerektiği gibi önem verilmemesi sebebiyle ortaya çıkar. Enfeksiyonun şiddetine bağlı olarak farklı tedavi yöntemleri uygulanır. Enfeksiyon, derinin altına çok fazla nüfuz etmemiş, üst kısımda varlık gösteriyor ise, bu durumda reçete edilen kremlerden bir tanesi de Ketoral kremdir. Bu krem genel olarak ayak mantarı, kasık mantarı, saçkıran ve kepek gibi deri enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılır. Bu ilaç aynı zamanda, boynun, göğsün, kolların veya bacakların aydınlanmasına veya kararmasına neden olan bir mantar enfeksiyonu olan pityriasis (tinea versicolor) olarak bilinen bir cilt rahatsızlığını tedavi etmek için kullanılır. Bu ilaç, mantar büyümesini önleyerek çalışan azol antifungaldir.

KETORAL KREM NE İŞE YARAR?

KETORAL KREM NE İŞE YARAR?

Ketoral şampuan ne işe yarar? Ketoral şampuan kullanımı! İLİŞKİLİ HABERKetoral şampuan ne işe yarar? Ketoral şampuan kullanımı!

KETORAL KREM NE İŞE YARAR?

  • Döküntülü ve kaşıntılı yaraların iyileşmesini sağlar.
  • Genital bölgelerde, memelerin altında, koltuk altı bölgesinde meydana gelen kabuklanma gibi sorunları önler, bu sorunların söz konusu olması halinde giderilmesine yardımcı olur.
  • Pullanma belirtilerinin tedavi edilmesini sağlar.
  • Sırtta, kolların üst kısımlarında meydana gelen kahverengi ve pembe renkli cilt lekelerinin giderilmesine yardımcı olur.
  • Vücudun yağlı bölgelerinde varlık gösteren kaşıntılı deri döküntülerinin tedavi edilmesinde kullanılır.
  • Kasık mantarı sebebiyle ortaya çıkan yanma hissinin şiddetinin azalmasını sağlar.
  • İltihaplı yararları iyileştirir.
  • Ayak ve ellerde ortaya çıkan mantarları geçirir.
  • Mantar enfeksiyonun sebep olduğu yanma ve kaşıntı hissini geçirir.

KETORAL KREM FİYATI

KETORAL KREM FİYATI

Vazelin yüze sürülür mü? Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin kullanım alanlarıİLİŞKİLİ HABERVazelin yüze sürülür mü? Vazelinin cilde faydaları nelerdir? Vazelin kullanım alanları

KETORAL KREM NASIL KULLANILIR?

Krem genellikle, tedavi edilen duruma bağlı olarak, etkilenen bölgeye ve yakın çevresine hafifçe ovalayarak uygulayın. Ardından ellerinizi suyla ve sabunla temizleyin. Bu kremi iki ila altı haftalık bir tedavi süresi boyunca günde bir kez uygulayın. Seboreik dermatit tedavisi için krem ​​genellikle dört hafta boyunca günde iki kez kullanılır. Birçok şey, kişinin vücut ağırlığı, diğer tıbbi durumlar ve diğer ilaçlar gibi ihtiyaç duyduğu bir ilacın dozunu etkileyebilir. Doktorunuz burada listelenenlerden farklı bir doz önerdiyse, doktorunuza danışmadan ilacı kullanma şeklinizi değiştirmeyin.

Belirtiler kaybolmuş gibi görünse bile, bu kremi önerilen tedavi süresi boyunca kullanılmalıdır. Bu, mantar enfeksiyonunun tekrar etme olasılığını azaltacaktır. Bu ilacı tam olarak doktorunuz tarafından reçete edildiği gibi kullanmak önemlidir.

KETORAL KREM

KETORAL KREM

KETORAL KREM İÇİNDEKİLER:

Bu kremin aktif maddesi ketokonazol adlı maddedir. Ayrıca propilen glikol, stearil ve setil alkoller, sorbitan monostearat, polisorbat 60, izopropil miristat, sodyum sülfit susuz, polisorbat 80 ve saf sudan formüle edilmiştir.

KETORAL KREM FİYATI:

Bu mantar kreminin fiyatı 76,07 TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0