Ketoral şampuan ne işe yarar? Ketoral şampuan kullanımı!

Yalnızca eczanelerde satılan Ketoral şampuan saç mantarından saç dökülmelerine kadar birçok alanda kullanılan bir ilaç. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Ketoral şampuan ne işe yarar? Ketoral şampuan nasıl kullanılır? Ketoral Medikal şampuan fiyatı nedir? Tüm soruların yanıtı bugünkü haberimizde.

Saç problemleriyle ilgili dermatologların mutlaka önerdiği Ketoral şampuanın etken maddesi, Ketokonazol‘ dur. Ketoral Medikal Şampuan, mantarların cilt üzerinde büyümelerini ve çoğalmalarını engelleyen bir medikal şampuandır. Genellikle boyun, göğüs, kolların üst kısımları  ve sırtta görülen beyazdan pembeye veya bronz renkten kahverengiye kadar değişen renklerdeki lekeler ve hafif pullanma ile belirgin mantar enfeksiyonu  kıllı veya  yağlı deri bölgelerinde görülen kaşıntılı cilt döküntüsü (seboreik dermatit), saçkıran, saçlı derinin mantar hastalığı tedavisinde  kullanılmaktadır. Bu rahatsızlıkların neden olduğu belirtileri kısa sürede gidermede etkili olan Ketoral şampuan sadece eczanelerde satılıyor. Kullanırken gözünüze ve ağzınıza temas ettirmemeniz gereken bu şampuan, eğer kazara olduğunda da bol suyla yıkayın.

Tresan ısırgan otlu şampuan ne işe yarar? Tresan ısırgan otlu şampuan nasıl kullanılırİLİŞKİLİ HABERTresan ısırgan otlu şampuan ne işe yarar? Tresan ısırgan otlu şampuan nasıl kullanılır

KETORAL ŞAMPUAN NASIL KULLANILIR?

KETORAL ŞAMPUAN NASIL KULLANILIR?

Kullanmadan önce mutlaka uzman doktorunuza danışmanız gereken Ketoral şampuan, kepeklenme veya deride iri kabuklanmaların önlenmesinde de oldukça başarılıdır. İçerisindeki ph değeri 6 olan Ketoral şampuan, Bilim İlaç Sanayi tarafından piyasaya sürülmektedir. Aşırı yağlı saçlı deri tedavisinden saçlı deride oluşan kabuklanmalarına, Mantarların deri üzerinde çoğalmasını önlemeden genetik sebepli saç dökülmesi tedavisine kadar birçok alanda kullanılır.

Sebirox şampuan nedir ve ne işe yarar? Sebirox şampuanın kullanım rehberiİLİŞKİLİ HABERSebirox şampuan nedir ve ne işe yarar? Sebirox şampuanın kullanım rehberi

KETORAL ŞAMPUAN NASIL KULLANILIR?

Öncelikle doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Bunun dışında kullanmak istiyorsanız saçınızın veya derinizin hastalıklı bölgesini su ile ıslatın ve ilacı uygulayın. Parmak uçlarınızla yavaşça masaj yaparak  köpürtün. 3-5 dakika bekletin. Bol su ile durulayın. Bir yıkama için bir avuç içi kadar şampuan yeterlidir. Seboreik dermatit ve saçlı derinin mantar hastalığı tedavisi için: ilk tedavi başlangıcında haftada 2 gün;  2 haftadan 4 haftaya kadar haftada 3 ya da 4 gün kullanın.

KETORAL ŞAMPUAN NE KADAR?

Medikal ürün olduğu için eczanede satılan Ketoral şampuanın fiyatı 83.64 TL' dir. Reçete ile alındığında miktarın bir kısmını sigortanız karşılamaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 24

Nimet 11 ay önce

Benim saçım berbat hem kuru hemde kepekli ve yara içindeydi bunu aldım kullandım belki inanmicaksaniz ama bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum saçım da hiç bir yara kepek hepsi yok oldu gitti çok şükür

Toplam 3 beğeni

Savaş 1 yıl önce

Nerde alabilir miyim?

Fatih 1 yıl önce

Hiç bir halta yaramıyor sakın kullanmayın paranıza yazik

Nur 1 yıl önce

Kendi kullandığım şampuana devam edebilir miyim yoksa bunu tek başına kullansam yeterli olur mu? İlk defa kullanıcam da

Toplam 4 beğeni

Ahmet 1 yıl önce

Ben 14 yaşım dayım kedim de mantar varmış ondan bana geçti saçım döküldü hastaneye gittim orda krem ketoral 2 paket hap yazdı saçım geçmiyor ve alerjik varmış

Yorumların Tümünü Okuyun