Sebirox şampuan nedir ve ne işe yarar? Sebirox şampuanın kullanım rehberi

Günümüzde çok sık rastlanan seboreik dermatit cilt hastalığında uzman doktorlar tarafından önerilen Sebirox şampuan reçeteye uygun kullanıldığında etkisini kısa sürede gösteriyor. Daha önce kullanmayan ve adını ilk kez duyanlar Sebirox şampuan nedir ve ne işe yarar? Sebirox şampuanın nasıl kullanılacağını merak ediyor. Bugünkü yazımızda bu soruların yanıtını kolayca bulabilrisiniz.

 Etken Maddesi Siklopiroksolamin olan Sebirox şampuan,  mantarların cilt üzerinde büyümelerini ve çoğalmalarını engelleyen bir ilaçtır. SEBIROX,  saçlı, kıllı veya  yağlı deri bölgelerinde görülen kaşıntılı cilt döküntüsü (seboreik dermatit), saçkıran, saçlı derinin mantar hastalığı (tinea kapitis)  tedavisinde ve bu hastalıklara bağlı gelişen kepeklenme veya deride iri kabuklanmaların önlenmesinde kullanılmaktadır. 

SEBİROX ŞAMPUAN NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince mutlaka doktorunuzun direktiflerine uyunuz. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz etkiler, sağlığınıza zarar verir.

İlacı kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Saçlarınızı su ile ıslatınız ve yeterli miktarda şampuanı uygulayınız. Parmak uçlarınızla yavaşça masaj yaparak  köpürtünüz.

Şampuanın saçlı deriye temas etmesi için köpüklü halde 3-5 dakika bekletiniz ve bol su ile durulayınız. Bu işlemi 1 kez daha tekrarlayınız. Bir yıkama için bir avuç içi kadar şampuan yeterlidir.

Haftada 2 ya da 3 gün 4 hafta boyunca kullanmanız önerilir.

SEBİROX ŞAMPUAN FİYATI:

Sebirox şampuanın 4 Oca 2021 tarihinde fiyatı 29.06 TL'dir.

Yatmadan önce süt içmek zayıflatır mı? Kalıcı ve sağlıklı zayıflatan süt diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Yatmadan önce süt içmek zayıflatır mı? Kalıcı ve sağlıklı zayıflatan süt diyeti
En güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En güzel tuğralı altın kolye modelleri 2021 Tuğralı altın kolye fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0