Trendyol indirimden mutlaka alınması gereken ürünler

Trendyol indirimleri eminiz ki herkesi cezbediyor. Hem cazip indirimler, hem de evden çıkmadan sadece telefondan mutlaka alınması gereken ürünleri incelemek ve alışveriş yapmak gerçekten de pratik oluyor. Peki Trendyol indirimden mutlaka alınması gereken ürünler hangileri?

Günün fırsatlarını kaçırmak istemeyenler için bugün indirime giren birbirinden güzel ürünler var. Trendyol Günün Fırsatları senin için indirime girdi. Trendyol indirimli ürünler arasında ihtiyacın olan bir ürün de olabilir. Günün fırsat ürünlerine bakmak ve indirimlerden faydalanmak isterseniz mutlaka içeriğimizi inceleyebilirsiniz. 

  • NYX Professional Makeup Ultimate Edit Far Paletleri

NYX Professional Makeup’ın en sevilen far paletlerinden biri olan Ultimate Shadow Palette’leri, çıktıkları ilk günden beri revaçta. Far yapıları, pigmentasyonları ve renk çeşitliliği ile herkesin çok sevdiği bu far paletlerinin şimdi mini boyları çıktı.  

NYX Professional Makeup'ın en sevilen far paletlerinin mini boyları Ultimate Edit Petit far paletleri, Trendyol indiriminden alabileceğin en iyi makyaj malzemelerinden biri. Yoğun pigmentli, opak, çok kolay uygulanan ve dağılan bu mini far paletleri, ihtiyacın olan tüm far renklerini yanında taşıyabilmen için ideal boyda. Warm Neutrals, Brights, Phoenix, Ash ve Utopia renklerinin 6'lı mini versiyonları bizce kaçırılmaz fırsat.

Efsane Günler’e özel FOREO'da yılın en büyük indirimlerini kaçırmayın! Günlük hayatın yoğun temposunda Foreo UFO 2 sayesinde kendinizi rahatlatıcı bir spa bakımıyla ödüllendirdiğinizde cildinizdeki değişimi fark edeceksiniz.  Meşhur spalarda görülen güzellik teknolojisi bakımları ve ürünlerinin tam da aynısının elinizin altıda olduğunu hayal edin ve bunları kullanarak birinci sınıf güzellik salonları veya dünya standartlarında bir spaya gidince elde ettiğiniz göz kamaştırıcı ışıltı, temiz cilt, ferah bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Tam spektrum led ışık terapisi, hızlı ısınma(termo terapi) & soğuma (kriyo treapi) özelliği ve patentli T- Sonic titreşimiyle UFO 2 tüm cilt tipleri için uygundur.
  • USB ile şarj edilebilir, hafif ve taşınabilir – kendinize her yerde tam bir UFO 2  deneyimini yaşatabilirsiniz.
  • %100 su geçirmez tasarımın kullanımlar arasında temizlenmesi kolaydır ve dahil standı UFO'nuzu ait olduğu yerde göz önünde tutar.
  • Akıllıca bir cilt bakım yatırımı, her UFO 2, 2 Yıllık Garanti ile birlikte gelir.

%40'a varan indirim fırsatını kaçırmayın...

Foreo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERForeo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?

  • Maybelline x Marvel Koleksiyonu

Maybelline Instant Anti Age Eraser kapatıcı, çarpıcı bakışlar için Maybelline The Colossal maskara ve en kalıcı, en mat dudaklar için Maybelline Super Stay Matte Ink likit mat rujların yer aldığı bu koleksiyonu sadece Trendyol'da bulabilirsin. Özellikle indirim zamanı asla kaçmaz!

  • Lancome Teint Idole Ultra Wear Fondöten

 Lancome Teint Idole Ultra Wear Fondöten, 24 saat kalıcı, kadife bitişli, tüm şartlara dayanıklı bir fondöten. Cildin nefes almasını sağlayan ve dokusuna mükemmel bir şekilde uyan bu fondötenin, kullanımı da son derece konforlu. Eğer Teint Idole Ultra Wear fondöteni bugüne kadar denemediysen, Trendyol kozmetik indirimi bunun için çok iyi bir fırsat.

Düğün öncesi en etkili cilt bakımı nasıl yapılır? Pürüzsüz gelin cilt bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Düğün öncesi en etkili cilt bakımı nasıl yapılır? Pürüzsüz gelin cilt bakımı
Pullu altın zincir 2021 modelleri ve fiyatları! 22 ayar Pullu zincir modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Pullu altın zincir 2021 modelleri ve fiyatları! 22 ayar Pullu zincir modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Esma 2 yıl önce

En iyi sivilce kremi hangisi