Noacne krem(merhem) ne işe yarar? Noacne krem nasıl kullanılır? Noacne krem fiyatı 2023

Ten rengine yakın adeta fondöten formuyla bilinen Noacne krem, yanak ve alın bölgesindeki sivilceleriyle başı dertte olanlar için antibiyotikli bir ilaçtır. Sizde iltihaplı sivilcelerden muzdaripseniz mutlaka Noacne krem(merhem) ne işe yarar? Noacne krem nasıl kullanılır? İşte sorunun yanıtı:

Alüminyum tüp içerisinde somon renkli merhem olarak bilinen Noacne merhem cilt yüzeyinde bulunan sivilcelerin tedavisinde kullanılıyor. Noacne krem(merhem), içeriğinde bakterileri öldüren Tetrasiklin hidroklorür bulunur. İltihaplı sivilceler başta olmak üzere, yüzeysel akne tedavisinde kullanılan Noacne krem(merhem), uzman doktorlar tarafından reçete edilmektedir. Sivilce kurutucu krem olarak da bilinen Noacne krem(merhem)'in yardımcı maddeleri ise Vazelin, trigliserit, titanyum dioksit kahverengi ve kırmızı demir oksittir. Noacne krem açık yara bulunan bölgelerde kesinlikle kullanılmamalıdır.  Bu kremi kullandıktan sonra yağ bezlerinin yeniden tıkanmaması için makyaj yapmamalı ve pudra kullanmamalısınız. 

Acnelyse krem ne işe yarar ve Acnelyse krem nasıl kullanılır? Acnelyse krem ne kadar?İLİŞKİLİ HABERAcnelyse krem ne işe yarar ve Acnelyse krem nasıl kullanılır? Acnelyse krem ne kadar?

NOANCE KREM NASIL KULLANILIR?

Günde 1-3 kez kullanmanız yeterli olacaktır.  Noance'nin uygulanacağı cilt bölgesi ılık su ve sabun ile iyice temizlendikten sonra kurulanır. Temiz bir cilt üzerine Noance, etkilenmiş deri bölgesine cildi tahriş etmeyecek şekilde hafif hareketlerle cilde masaj yapılarak yedirilir.

Uygulama sırasında göz, burun içi ve ağız temasından kaçınmalısınız. Kullanım sırasında dikkatli olmanız gerekmektedir. Temas durumunda bol su ile yıkayınız. 

İmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERİmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?

NOANCE KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

İçeriğinde bulunan maddelere karşı alerjisi olan kişilerde yan etkiler daha çok görülmektedir. Aynı zamanda doz aşımı yapıldığında da yan etkilerin görülmesi yaşanabilir. 

  • Ağrı
  • Ciltte kızarıklık
  • Ciltte şişme şişme
  • Kaşıntı
  • Yanma hissi
  • Kuruma, deri renginde açılma

NOANCE KREM FİYATI 2023

Noacne kremin 2023 yılı itibariyle fiyatı 108,09 TL'dir.

Kış mevsiminde neler giyilebilir? 2023 Kış mevsimi kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kış mevsiminde neler giyilebilir? 2023 Kış mevsimi kombin önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0