Bahar makyajı nasıl yapılır? Pratik bahar makyajı için öneriler 2024

Kış aylarını yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Artık içimizi ısıtacak bahar sabahlarına çok az kaldı. Siz de bahar zamanlarında renkli makyaj stilleri deneyerek güne enerjik başlamayı seviyorsanız bu haber tam size göre. 2024'ün en pratik bahar makyajı...

Karanlık kış günlerinden sonra, güneşli aydınlık günlere geçiş yapmamızla birlikte, makyajlar ve makyajda kullanılan renkler değişiyor. Aydınlık, şeffaf ciltler ve canlı, enerjik renklerle bahar makyajı yapmanın zamanı geldi. Güneşin sıcaklığını ve enerjisini makyajınıza da yansıtmaya hazır mısınız? İlkbahar aylarında makyaj masanızda mutlaka bulunması gereken renk ve ürünlere detaylı göz atmak isterseniz yazımızı inceleyebilirsiniz. 

İŞTE ADIM ADIM BAHAR MAKYAJI:

Yaz ve baharın popülerliği ışıltı ile ortaya çıkıyor. Cildinin ışıl ışıl, aydınlık ve daha fresh görünmesini istiyorsanız NYX Professional Makeup Born To Glow Fondöten tam size göre. Born To Glow Fondöten'in formülündeki doğal ışıltılar, E vitamini ve Jojoba, cildin doğal ışıltısını ön plana çıkarıyor. Cilt çok daha aydınlık ve parlak görünüyor.

NYX Professional Makeup Born To Glow

NYX Professional Makeup Born To Glow

Ten makyajınızı daha aydınlık göstermek istiyorsanız cildi aydınlatan bir kapatıcı mutlaka kullanmalısınız. Bunun için Maybelline Instant Anti Age Eraser Kapatıcı'yı tercih edebilirsiniz. Cilde aydınlık etki veren bu kapatıcı, resmen 8 saat uyumuş ve dinlenmiş görünümü elde etmemizi sağlıyor. 

Maybelline Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Maybelline Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Bahar makyajında kirpiklerinin XXL görünmesi bakışlarınızı daha da etkili kılacaktır. L'Oreal Paris False Lash Bambi Oversized Maskara, kirpiklerine ceylan etkisi kazandırır ve kirpiklerine ultra lifting yapar.

L

L

Tek bir ürünle hem dudaklarınızı hem yanaklarınızı renklendirmeye ne dersiniz? Benefit Cosmetics Benetint Dudak Ve Yanak Nemlendirici, ilkbaharın enerjisini makyajınıza taşıyor. 

Benefit Cosmetics Benetint

Benefit Cosmetics Benetint


Renkli göz makyajları, son zamanların trend makyaj stilleri arasında çoktan yerini aldı. Sıcak havaların gelmesiyle canlanan ruhunuzu, renkli eyelinerlar sayesinde dışarı yansıtabilirsiniz. P12cheng Renkli Eyeliner ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanın tam zamanı!

İlkbahar makyajı için mutlaka edinmeniz gereken ürünlerin başında Revolution Reloaded Suger Pie Far Paleti geliyor. 12 adet mat ve 3 adet ışıltılı olmak üzere toplam 15 fardan oluşan palet, en güzel renkleri bir arada sunuyor. Pembe, mor, yeşil, turuncu ve mavinin pastel tonlarıyla ilkbahar enerjisini makyajınıza taşımanıza yardım ediyor. 

Revolution Reloaded Suger Pie Far Paleti

Revolution Reloaded Suger Pie Far Paleti

İşte bu kadar...

Çocuklara kırk hadis ezberletmenin en eğlenceli yolları! Kısa hadisler...

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklara kırk hadis ezberletmenin en eğlenceli yolları! Kısa hadisler...
Ruj sürmek orucu bozar mı? Oruçluyken dudağa ruj sürülür mü?

İLİŞKİLİ HABER

Ruj sürmek orucu bozar mı? Oruçluyken dudağa ruj sürülür mü?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0