FOREO BEAR nedir ve ne işe yarar? FOREO BEAR nasıl kullanılır?

Bir güzellik merkezinde yaptıracağımız cilt bakımını evde kendimiz yapabilir hale gelmek isteyenlere FOREO'dan müjdeli haber! Son yıllarda influencerların sık sık adını geçirdiği ve bakım çantalarından ayırmadığı FOREO markası cilt sıkılaştıran BEAR isimli muhteşem bir cilt bakım aletini evinize getirme imkanı sunuyor. Gelin birlikte FOREO BEAR ne işe yarar? FOREO BEAR nasıl kullanılır? sorularının yanıtını öğrenelim

FOREO'nun yeni BEAR microcurrent cihazı, yaşlanma karşıtı bakımı bir üst seviyeye taşıyor. BEAR yüzünüz ve boynunuzdaki 69 kası çalıştırmak için gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler kullanır. Kişiselleştirilebilir microcurrent yüz bakım egzersizleri ve patentini aldığımız Anti-Shock System™ ile BEAR, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent cihazıdır. Çeşitli microcurrent yüz egzersizleriyle cildi sıkılaştıran BEAR; cilt yapısı desteklenir, daha gergin ve esnek bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Microcurrent (mikro akım) küreleri yüzünüzde gezdirin ve vücudunuzun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları ile kolajen üretimini, elastin onarımını ve yüzünüzün sıkılaşmasını sağlayın. FOREO BEAR'ı kullanmaya başlamadan önce cilt temizlenmeli, sonrasında da su bazlı serum, aloe vera jeli, firmanın cihaz ile beraber satılan serumu (SERUM SERUM SERUM) ya da iletken (conductive) jeli kullanılmalıdır.

.• Patentli T-Sonic™ titreşimler dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklerinize derinlemesine işler ve size daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunar.

• BEAR’ın patentli Anti-Shock System™ eşlik ederek onu dünyanın en güvenli microcurrent cihazı yapıyor. Gelişmiş sensörler cildinizin dayanıklılığını ölçer ve otomatik olarak herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu ayarlar.

• BEAR ergonomik şekliyle yüzün tüm kıvrım ve kenarlarına mükemmel şekilde oturur. Ultra hijyenik silikonla tasarlanan BEAR yoğun, spa seviyesinde bakım sözü verirken, tek şarj ile 90 kullanım sağlar ve herhangi bir ekstra eklenti gerektirmez.

Foreo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERForeo UFO 2 cilt bakım cihazı ne işe yarar? Foreo UFO 2 nasıl kullanılır?

PEKİ FOREO BEAR HANGİ SIKLIKLA VE NASIL KULLANILIR?

Yüz ve boyun bölgenizi hiçbir kalıntı bırakmadan dikkatlice temizleyin ve kurulayın. FOREO’nun SERUM SERUM SERUM'u cildinize uygulayın ve bakım yapmak istediğiniz tüm bölgelere eşit şekilde dağıtın.

FOREO SERUM SÉRUM SERUM

FOREO SERUM SÉRUM SERUM


Önceden Ayarlanmış Rutin İçin: FOREO For You uygulamasında tercih ettiğiniz mikro akım bakımını seçin. Uygulamadaki videoyu izleyin ve talimatları takip edin. Rutin tamamlandıktan sonra cihaz otomatik olarak kapanacaktır.

FOREO BEAR ÖNCESİ VE SONRASI

FOREO BEAR ÖNCESİ VE SONRASI


Manuel Mod İçin: Mikro akımı etkinleştirmek için güç düğmesine basın. Evrensel güç düğmesinin altındaki ışıklar, mikro akım yoğunluğu ayarını gösterir. Mikro akım yoğunluğunu her seviye için evrensel güç düğmesine bir kez hızlıca basarak değiştirebilirsiniz. Güç düğmesine iki kez basarak T-Sonic™ titreşimleri
kapatabilirsiniz. Daha fazla mikro akım yoğunluk seçeneklerine erişmek için uygulamayı kullanın.

- Her iki metal küreyi de hafifçe yüzünüze bastırın ve cihazı elmacık kemiklerinizde, alnınızda, dudaklarınızın çevresinde, çene çizginizde ve boynunuzda hafifçe gezdirin. Her iki mikro akım küresinin de her zaman cildinize temas ettiğinden emin olun. Cihazı her zaman yavaşça yukarı doğru hareket ettirin ve daha etkili bir sonuç için hafif basınç uygulayın.

- Bakımınızı tamamladığınızda cihazı kapatmak için güç düğmesini 3 saniye basılı tutun.
Dilerseniz sevdiğiniz cilt bakım ürünleri ile bakımınızı sonlandırın.

Foreo UFO ne işe yarar? Foreo UFO akıllı maske uygulaması nedir? Foreo UFO fiyatıİLİŞKİLİ HABERForeo UFO ne işe yarar? Foreo UFO akıllı maske uygulaması nedir? Foreo UFO fiyatı

BEAR™ mini sabah ve akşam günlük bakım rutininizin bir parçası olarak kullanılabilir.

UYARI:

  • • Cihazı gül hastalığı, ben, siğil, açık yara, kanserli lezyon veya herhangi bir cilt durumunu tedavi etmek için kullanmayın.
  • • Epilepsi, hemorajik bir hastalık, kanser, tümör veya algısal bir bozukluk gibi herhangi bir tıbbi durumunuz varsa kullanmayın.
  • • Lazer tedavisi ve kimyasal peeling yaptırdıysanız veya herhangi bir şekilde yaralanmış ve hasar görmüş bir cildiniz varsa cihazı kullanmayın.

FOREO Bear'ı kullanırken dikkat etmemiz gereken bir kaç nokta var;

Bear'ın ve ellerimizin ıslak olmaması,
Cildimizde iletken içerikli bir serumun olması,
Bear üzerindeki iki kürenin aynı anda ciltle temas ediyor olması,
Yüzümüze, alnımıza ve boynumuza uygulayabiliyoruz fakat boynumuzun orta kısmına uygulamıyoruz,
Günde 3 dakikadan fazla kullanılmaması.

İstidraç ne demek Kur'an'da geçer mi? İstidraç Kur'an-ı Kerim'de hangi surede geçer?

İLİŞKİLİ HABER

İstidraç ne demek Kur'an'da geçer mi? İstidraç Kur'an-ı Kerim'de hangi surede geçer?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Frida 11 ay önce

Satın almış olduğum ve her kuruşunu hak eden bir yatırım oldu benim için Foreo BEAR. Her gün düzenli olarak 3 dakika kullanıyorum, kullanmaya da devam edeceğim.