Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Sosyal medyada çektiği komik videolarla gündemden düşmeyen Ümran Avcı, dermokozmetik sektörüne ilk adımını attı. Picco De Luce Cell To Derm isimli bir kremi piyasaya süren ve kullananların çok beğendiği Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi ne işe yarar ve nasıl kullanılır? sorusunu sizler için araştırdık.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ürettiği içerik videolarla Umran Avcu aynı zamanda Umranto kullanıcı ismi ile de biliniyor. Ağzında sakızla kare surat efekti ile çektiği videolarla takipçi sayısını tavan yapmayı başardı. Doğallığı ve hızlı konuşmasıyla sosyal medya platformunu takipçilerini elde tutmayı başaran fenomenin hakkında bir sürü şey adeta merak konusu haline gelmiş durumda. Şimdilerde dermokozmetik ürünü çıkararak satış rekoru kıran Umranto'nun ürünleri de bir o kadar araştırılıyor. 

PEKİ ÜMRAN AVCU'NUN ÇIKARDIĞI PİCCO DE LUCE CELL TO DERM NE İŞE YARAR?

Cildin sağlıklı görünmesini sağlar. Ekstra Kolajen ve Koenzim Q10 içeriği ile cildi dış etkenlere karşı korur ve yaşa bağlı çizgilerin oluşumunun önüne geçer. Kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca ciltteki renk düzensizliklerinin de oluşumunu engeller. Cildin daha taze ve canlı görünmesini sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi içindeki Koenzim Q10 sayesinde; vücutta kendiliğinden oluşan ve hücreler üzerinde zararlı etkileri bulunan serbest radikallerin etkisini azaltmada önemli bir antioksidan bileşiktir. Bağışıklık sistemini destekler ve hücreye enerji sağlanmasında rol oynar.

Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 ml ve fiyatı 100 TL'den satılıyor. 

İstanbul'un en ünlü kuleleri nelerdir? İstanbul'daki kuleler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'un en ünlü kuleleri nelerdir? İstanbul'daki kuleler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0