Naprosyn Jel ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Naprosyn Jel fiyatı 2024

Naprosyn jel, cilt sorunlarının tedavisinde kullanılan bir dermatolojik ilaçtır. Peki Naprosyn jel nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını sizler için yazdık.

Naprosyn jel kas-iskelet sistemi hastalıklarının neden olduğu yumuşak doku rahatsızlıklarının ve ezilme, burkulma gibi yumuşak doku travmalarının tedavisinde kullanılan ağrı kesici ve iltihap önleyici bir ilaçtır.  Naproksen ve lidokain bu kremin aktif maddeleridir. Yardımcı maddeleri ise sodyum metabisülfit, etanol (% 96), karbopol 980, trietanolamin, ksantam zamkı, propilen glikol ve saf sudur.

Bu jel krem ayrıca bel ağrısı, boyun tutulması, eklem veya tendon yakınındaki bursit iltihabı (bursit), tendonların iltihabı (tendinit), tendonları çevreleyen sinovya iltihabı (tenosinovit), eklem inflamasyonu (periartrit), gergin kaslar, kontüzyonlar ve hematom tedavisi için uygulanır. Momendol, travma veya ortopedik ameliyatından sonra ya da rehabilitasyonda adjuvan olarak kullanılabilir.

Yedi günlük tedaviden sonra daha iyi hissetmiyorsanız veya daha kötü hissediyorsanız bir doktorla konuşmalısınız.

Voltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERVoltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatı

NAPROSYN JEL NASIL KULLANILIR?

NAPROSYN JEL NASIL KULLANILIR?

NAPROSYN JEL NASIL KULLANILIR?

Naprosyn’i mutlaka doktorunuzun belirttiği şekilde kullanın. İlaç, cilt üzerine haricen uygulanır. İlacı sürdükten sonra her seferinde mutlaka ellerinizi yıkayın (tabii eğer tedavi edilen bölge elleriniz değilse) Gözlere, çok iltihaplı ya da açık yaralara uygulamayın. Jeli uyguladığınız bölgeyi güneş ışığından uzak tutun. Jeli sürdüğünüz yeri yara bandı ya da bandaj ile kapatmayın. En fazla 4 hafta kullanın. Bu süre içinde fayda görmezseniz doktorunuza danışın. Eğer ilacın etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğunu hissediyorsanız doktorunuza danışın.

Naprosyn jel’i ağrılı bölgeye günde 2-6 defa hafif masaj yaparak ince bir tabaka şeklinde uygulayın.

Advantan krem ne işe yarar? Advantan krem nasıl kullanılır? Advantan krem faydalarıİLİŞKİLİ HABERAdvantan krem ne işe yarar? Advantan krem nasıl kullanılır? Advantan krem faydaları

NAPROSYN JEL YAN ETKİLERİ 

Naprosyn diğer ilaçlarla birlikte kullanıldığında etkileşime girerek herhangi bir yan etkiye neden olmaz.

Bu kremi kullanırken hapşırma, burun akıntısı veya burun tıkanıklığı, hırıltılı solunum veya nefes darlığı, uğultu, yüzünüzün, dudaklarınızın, dilinizin veya boğazınızın şişmesi gibi alerjik reaksiyon belirtileri varsa hemen bu kremi kullanmayı bırakın ve acil tıbbi yardım alın. 

NAPROSYN JEL FİYATI

Bu jel kremin 2024yılı güncel eczane satış fiyatı 92,01 TL'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0