Reparil jel nedir, ne işe yarar? Reparil jel kullanımı! Reparil jel fiyatı 2024

Reparil Jel, sıvı birikimini azaltmak, şişliği önlemek ve darbeye maruz kalan bölgedeki ağrının şiddetini azaltmak için kullanılan alkol bazlı bir kremdir. Peki reparil jel nedir, ne işe yarar? Yan etkileri ve kullanımı nasıldır? Reparil jel ile ilgili merak ettiklerinizi sizler için derledik. Tüm detaylar haberimizde!

Etken madde olarak dietilamin salisilat ve aescin içeren Reparil Jel (Reparil Gel N), cilt dokusunda meydana gelen yaralanmaların sonrasında kullanılan bir kremdir. Reparil jel darbeye maruz kalan bölgede oluşan ağrıyı azaltmak, şişliği gidermek e sıvı birikimini azaltmak için kullanılan alkol bazlı bir kremdir. Reparil jel nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir gibi soruları başlıklar halinde haberimizde inceledik.

REPARİL JEL NEDİR?

Jel bir yapıya sahiptir. Yeşil-beyaz kutunun içerisinde yer alır. Etkili bir ağrı kesici kremdir. Etken maddeleri dietilamin salisilat ve aescindir. Repair jel cilt dokusunda meydana gelen yaralanmalar, morluklar, çürükler vb. sonrası kullanılan bir kremdir. Ağrı kesici olarak kullanır ve morluklara iyi gelir. Etkileri göz önünde bulundurulduğunda geniş kapsamlı bir krem olarak nitelendirilebilir.

Mantazol Krem ne işe yarar ve Mantazol Krem nasıl kullanılır? Mantazol Krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERMantazol Krem ne işe yarar ve Mantazol Krem nasıl kullanılır? Mantazol Krem fiyatı

REPARİL JEL NE İŞE YARAR?

Reparil jel, cilt yaralanmalarının ağrı ve iltihaplanması, kas gerginliği, lokal ağrıların giderilmesi, omuz boyun ve bel tutulması, kan toplanmasıi eklem bölgesi burkulmalarının tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda içerisinde bulunan aescin, at kestanesinden elde edilen bir moleküldür, şişliklere ve morluklara iyi gelir. 

Terramycin(Teramisin) krem nedir? Terramycin nasıl kullanımı! Terramycin ne işe yarar?İLİŞKİLİ HABERTerramycin(Teramisin) krem nedir? Terramycin nasıl kullanımı! Terramycin ne işe yarar?

REPARİL JEL NASIL KULLANILIR?

Doktorunuzun veya eczacınızın önerdiği şekilde kullanmanız tavsiye edilir fakat genel kullanımı şu şekildedir: 

  • Etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde sürün. Ovalanmasına gerek yoktur fakat dilerseniz masaj yaparak ovalayadabilirsiniz.
  • Günde 1 veya 2 kez kullanılır. Ağrı ve iltihap fazla ise günde en fazla 3 kere kullanılabilir.
  • Belirli bir kullanım süresi yoktur. Şikayetler geçinceye kadar kullanılabilir.

REPARİL JEL YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Bu kremin yan etkileri çok az görülse de her ilaçta olduğu gibi Reparil jelin de yan etkileri bulunur. Bunlar:

  • Hafif kaşıntı
  • Alerjik reaksiyon
  • Açık yaralarda iltihaplanma
  • Hasarlı bölgede yanma hissi
  • Kızarıklık ve pullanma

REPARİL JEL FİYATI NEDİR?

Reparil jel 2024 güncel fiyatı, 92.01 tl'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ercan 8 ay önce

Teşekkürler