Ürepial lipo krem nedir, ne işe yarar? Yan etkileri nelerdir? Ürepial lipo krem 2023 fiyatı

Ürepial lipo krem egzama, balık pulu görünümündeki kuru cilt vb. hastalıkların tedavisinde kullanılan etkili bir cilt kremidir. Ürepial lipo krem nedir, ne işe yarar? Yan etkileri nelerdir, kullanımı nasıldır? Ürepial lipo krem hakkında merak ettiğiniz tüm detayları bu haberimizde sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Ürepial Lipo krem kronikleşmiş kuru cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Egzama, kuru cilt gibi birçok cilt sorununa çözüm olan krem içerisinde kortizon bulundurmaz. Yalnızca doktor tavsiyesiyle almanız ve kulaktan dolma bilgilere itibar etmemenizi tavsiye etmekle birlikte kremin kullanıcı yorumlarına bakıldığında, cilt lekelerindenden cilt kuruluğuna, egzamaya, gül hastalığına, isiliğe vb. birçok cilt hastalığına şifa olarak kullanıcıların pek çoğu tarafından olumlu yorumlar aldığını söylemek de mümkün. Son derece memnuniyet toplayan Ürepial Lipo krem nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir gibi soruları sizler için başlıklar halinde derledik. 

ÜREPİAL LİPO KREM NEDİR?

Etken maddesi üredir. Deri üzerine sürülerek kullanılır ve başka bir kullanım şekli yoktur. Beyaz-kırmızı bir kutu içerisinde 2000 gram olarak yer alır. Yumuşatıcılar ve koruyucular adlı ilaç grubuna dahildir. Reçeteli ya da reçetesiz olmak üzere yalnızca eczanelerde satılır. Reçete edilmiş olsa dahi devlet tarafından karşılanmayan bir ilaçtır. Ürepial lipo krem üreticisi Drogsan İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş'dir.

ÜREPİAL LİPO KREM NE İŞE YARAR?

  • Kuru cilt sorununun ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.
  • Egzama gibi kronikleşmiş cilt sorunlarının tedavisinde kullanılır.
  • Cildi yumuşatır.
  • İsilik tedavisinde kullanılır.
  • Gül hastalığının tedavisinde kullanılır.
  • Cildin kaybettiği nemi yerine getirmek amacıyla kullanılır.
  • Sivilce izi ve lekelerin giderilmesinde kullanılır.
  • Cildin direncini arttırır.

Excipial Lipo ne işe yarar? Excipial Lipo nasıl kullanımı Excipial Lipo fiyatı 2022İLİŞKİLİ HABERExcipial Lipo ne işe yarar? Excipial Lipo nasıl kullanımı Excipial Lipo fiyatı 2022

ÜREPİAL LİPO KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuzun size önerdiği şekliyle kullanmanız tavsiye edilir, fakat bir öneride bulunmadıysa aşağıdaki kullanımını dikkate alabilirisiniz.

  • Cilt üzerine masaj yaparak sürün ardından hemen silmeyin, en az 2 saat cildinizde bekletin.
  • Günde 2 ya da 3 kez kullanılması yeterli olacaktır.

ÜREPİAL LİPO KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Aşağıda yer alan yan etkilerin sizde oluşması durumunda muhakkak doktorunuza ya da eczacınıza danışın.

  • Nefes almada zorluk
  • Dil, yüz ve boğazda şişlik/kaşıntı veya döküntü görülmesi
  • Ciddi baş dönmesi

Kaşıntı, kızarıklık, pullanma, tahriş, yanma, ödem gibi yan etkiler de hassas veya çatlak bulunan ciltlerde görülebilir.

ÜREPİAL LİPO FİYATI NEDİR?

Ürepial lipo 2023 güncel fiyatı 110.70 TL'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0