Penaten kremin cilde faydaları neler? Penaten krem nasıl kullanılır? Penaten krem fiyatı

Penaten krem, genellikle cilt yaraları, pişikler, ciltteki tahriş ve kızarıkları gidermek için kullanılan bir kremdir. Penaten krem nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Penaten krem ile ilgili merak ettiğiniz her şey haberimizde. İşte detaylar...

Çoğunlukla bez kullanımına bağlı olarak bebeklerde pişikler ve cilt tahrişleri oluşur. Bu durum hem anne hem bebek için oldukça sıkıntılıdır. Bu durumlarda Penaten krem cildi hemen yatıştırmak, iyileştirmek ve korumak için çalışmaya başlar. Bebekler için üretilen bu krem son zamanlarda yetişkinlerin de cilt bakım rutinlerine girmiş durumda. Bu haberimizde sizler için Penaten krem ne işe yarar, cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır gibi soruları başlıklar halinde derledik. 

PENATEN KREM NEDİR?

PENATEN KREM

PENATEN KREM

Alman yapımı olan Penaten krem, reçetesiz olarak satıldığından dolayı birçok kozmetik mağazasında kolaylıkla bulunabiliyor. Bitkisel oranı yüksek olan bu krem uzun süreli tedavide cilt lekelerinde de gözle görülür bir sonuç veriyor. Onarıcı yapısı sayesinde cilt tahrişleri, pişik, kızarıklık , sivilcelerde de oldukça etkilidir. 

Sudocrem nedir? Sudocrem ne işe yarar? Sudocrem cilde faydaları nelerdir?İLİŞKİLİ HABERSudocrem nedir? Sudocrem ne işe yarar? Sudocrem cilde faydaları nelerdir?

PENATEN KREM NE İŞE YARAR?

Normalde pişik kremi olan Penaten, bulundurduğu etken maddeleri sayesinde onarıcı bir krem olarak da ön plana çıkıyor. Penaten krem aşağıda sıraladığımızı durumlarda iyi sonuçlar elde edebilir:

  • Pişik ve tahriş tedavisinde
  • Cilt lekelerinin tedavisinde
  • Yara, kesik tedavisinde
  • Uçuk tedavisinde
  • Ciltteki kuruluk ve çatlak tedavisinde

PENATEN KREM NASIL KULLANILIR?

  • Kremin sürüleceği bölge iyi bir şekilde temizlenmeli ve kurulanmalıdır. 
  • Ardından krem yoğun bir yapıya sahip olduğundan dolayı küçük bir nohut tanesi kadar alınıp sorunlu bölgeye ovalanarak sürülmelidir.
  • Krem cildiniz iyice emdikten sonra yüzünüzde beyazlık bırakacağı için durulamalısınız.

PENATEN KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Krem bebekler için üretildiğinden dolayı hassas bir yapıya sahiptir. Bu yüzden herhangi bir yan etki görülme olasılığı oldukça düşüktür fakat kremi kullandıktan sonra cildinizde herhangi bir olumsuz değişiklik görürseniz mutlaka doktorunuza muayene olmalısınız.

PENATEN KREMİN FİYATI NEDİR?

Penaten krem reçetesiz bir krem olduğundan dolayı birçok kozmetik mağazasında satışı gerçekleşir. Bu yüzden fiyatlar değişkenlik gösterebilir fakat ortalama fiyat 180-200 TL bandındadır.

Rebiülevvel ayı ne demektir? Rebiülevvel ayında hangi dualar okunur?

İLİŞKİLİ HABER

Rebiülevvel ayı ne demektir? Rebiülevvel ayında hangi dualar okunur?
Hesaplı okul alışverişinin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Hesaplı okul alışverişinin püf noktaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0