Golden Rose Magic Kiss nasıl kullanılır? Golden Rose Magic Kiss ne işe yarar

Golden Rose’un Magic Kiss dudak parlatıcısı dudaklarınıza yaz ışıltısı getiriyor. Magic Kiss’i uyguladıktan kısa bir süre sonra ortaya çıkan extra canlı pembe görünümüne siz de çok şaşıracaksınız. Peki Golden Rose Magic Kiss nasıl kullanılır? Gelin birlikte inceleyelim:

Yaz mevsiminin vazgeçilmez makyaj ürünlerinden biri olan, son dönemlerin en gözde trendi ışıl ışıl dudaklara sahip olmanızı sağlayan lip glosslar, makyaj dünyasının yıldızı haline geldi. Dudaklarınızı daha dolgun ve çekici bir hale getiren bu sihirli ürün, adeta makyajınızın son rötuşunu yapmanızı sağlıyor. Golden Rose’un Magic Kiss dudak parlatıcısı dudaklarınıza yaz ışıltısı getiriyor. Golden Rose Magic Kiss’i uyguladıktan kısa bir süre sonra ortaya çıkan extra canlı pembe görünümüne siz de çok şaşıracaksınız. Islak ve canlı görünüm veren Magic Kiss, bu yazın en çok sevilen ürünlerinden olmaya aday.

GOLDEN ROSE MAGİC KİSS NE İŞE YARAR VE NASIL UYGULANIR?

Golden Rose Magic Kiss,  dudak ısısına ve PH dengesine göre dudaklara pembe renk verirken, içeriğindeki Mango Yağı, Üzüm Çekirdeği yağı ve  E vitamini sayesinde dudakları besliyor ve nemlendiriyor.  Hoş kokusu, yapışkan olmayan dokusu, doğal pigmentleri ve ayrıca vegan formülü  ile dudaklarınız gün boyu pürüzsüz, parlak ve canlı görünecek.  Silikon ve paraben içermeyen Magic Kiss, her kullanışınızda size sıra dışı bir deneyim sunacak.


Bu yaz makyaj çantanızın olmazsa olmazları arasında yerini alacak Golden Rose Magic Kiss, Türkiye genelinde 60 seçkin mağaza ve kiosklar ile yaygın bir satış ağına sahiptir.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 185 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Zenakurt 8 ay önce

Tskkler eselam.