Ombre concealer trendi nedir? Ombre concealer nasıl yapılır?

Güzellik trendlerinin doğmasında ve kitlelere yayılmasında büyük bir rol oynayan TikTok, yeni bir trend ile makyaj yapış şekliniz bile değişecek. İşte yeni güzellik trendi "ombre concealer"a dair merak edilenler...

Göz altlarınızı aydınlatmak için sizi adeta gökkuşağı gibi kapatıcı ve allık sürmeye teşvik eden yeni bir TikTok makyaj akımı var. Ombre kapatıcı olarak bilinen trend birçok sosyal medya platformunda paylaşılmaya devam ediyor. Kusursuz bir ten makyajı elde etmek için, cilt tonunuzun eşit ve göz altlarınızdaki koyu halkaların kapanmış olması gerekiyor. Aydınlık ve eşit renkte bir görünüm elde ederek, makyajınızı en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorsanız 'ombre concealer' trendi vazgeçilmeziniz olacak.

Uygulaması oldukça kolay olan bu uygulama ile cilt kusurlarınızı kapatırken, aynı zamanda sıcak bir görünüm elde edeceksiniz.

"OMBRE CONCEALER" NASIL UYGULANIR?

Kapatıcı ve likit allık kullanılarak yapılan "Ombre concealer" trendinde amaç; tek bir uygulama ile cildi kapatmak, aydınlatmak ve masum bir görüntü vermektir.

"Ombre concealer"ı uygulamak için aydınlatıcı etkili bir kapatıcı, cildinize uygun bir kapatıcı ve iki farklı renkte allık size yardımcı olacaktır.

Doğal bir parlaklık ve aydınlık etkisi oluşturan bu teknik, gözlerinizin altına bu makyaj için sahip olduğunuz ürünlerle nokta konulmasıyla başlıyor.

 

Önce iç köşelere yakın en açık kapatıcı tonu ile ardından ortada daha koyu bir ton ile ve son olarak en dış köşede tercih ettiğiniz allıkla bitiyor.

 

Zeytin nasıl toplanır? Zeytin toplarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Zeytin nasıl toplanır? Zeytin toplarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Kusursuz makyaj nasıl yapılır? 10 madde de gün boyu ışıldayın

İLİŞKİLİ HABER

Kusursuz makyaj nasıl yapılır? 10 madde de gün boyu ışıldayın
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0