TikTok’tan yeni makyaj trendi: Sunset blush! Sunset blush nasıl uygulanır?

Yaz aylarında cildinizi ışıl ışıl adeta gökyüzündeki parlak güneşle bütünleşen bir görünüme kavuşmasını ister misiniz? TikTok tam da gün batımı saatinden esinlendi ve bir makyaj TikToker’ı “Sunset blush” yani “Gün batımı allığı” makyaj görünümünün bu yazın en büyük makyaj trendi olacağını müjdeledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Makyaj meraklıları için sanal bir oyun alanı olan TikTok , trendlerin doğduğu ve geliştiği yerdir. Çok sayıda makyaj tüyosu ve trendi arasında benzersiz çekiciliği ve yazlık çekiciliğiyle öne çıkan bir görünüm var: Sunset BlushSunset Blush, gün batımının güzel renklerinden ilham alan bir makyaj trendidir. Bu görünümü iki veya daha fazla allık tonu ve bir miktar likit aydınlatıcı kullanarak elde edebilirsiniz. Hem plajda hem de akşam benzer makyaj uygulamalarını tercih etmek isterseniz bu ikiliyi bir araya getirebilirsiniz. 

Güneşten ilham alan allık görünümü anlamına gelen Sunset Blush ilk olarak güzellik fenomen Alissa Janay'ın Nisan ayı başında likit allığın iki parlak tonuna noktalamalar yaptığı, likit aydınlatıcıyı harmanladığı bir video yayınlamasıyla (şu anda 7,3 milyon izlenme sayısına sahip) popülerlik kazanmaya başladı. 

SUNSET BLUSH NASIL UYGULANIR?

Pembe ve turuncu olmak üzere iki likit allık tonu ve bir likit ya da krem aydınlatıcı seçerek makyaja başlayabilirsiniz. Ardından şakaklarınızın yakınına doğru olacak şekilde elmacık kemiklerinize pembe bir allık, onun aşağı yan tarafına turuncu bir allık ve her iki allığın üstüne gözünüzün dış köşesine yakın bir yere aydınlatıcı uygulayın. Ardından tampon hareketlerle bu ürünleri karıştırın. İşte sunset blush görünümünüz hazır!

NARS Afterglow Liquid Blush serisi allık seçiminiz için biçilmiş kaftan! Pembe tonu için SECRET LOVER ya da BEHAVE rengini, gün batımının hafif turuncu yansımasını yaratabilmek için ise BRAZEN rengini tercih edebilirsiniz. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0