Dyson Airwrap saç şekillendirici nasıl kullanılır? Dyson Airwrap gerçekten işe yarıyor mu?

Saç şekillendirici alanında son zamanlarda en çok tercih edilenler arasında DYSON’ın ürünleri bulunuyor. Kabarmış saçlar ya da karışmış buklelere son veren Dyson AirWrap, aşırı ısı olmadan saç şekillendiriyor, yıpranmaların önüne geçiyor. Peki Dyson Airwrap saç şekillendirici nasıl kullanılır? Dyson Airwrap kuru saça uygulanır mı? İşte merak edilen soruların yanıtı:

Biz kadınlar için en önemli aksesuarımız olan saçlarımız için günlük hayatımızda işe giderken, akşam arkadaş buluşmasına giderken ya da özel bir davete katılacağımız zaman ilk düşündüğümüz şey saçlarımızı nasıl şekillendireceğimiz oluyor. Ve bunun için de oldukça zaman ayırıyoruz. Son dönemin popüler saç şekillendiricisi Dyson Airwrap, birçok kadının en çok almak istediği ürünlerden bir tanesi. Dyson saç ürünleri Coanda hava akımı sayesinde saçları zarar vermeden kurutup şekillendirirken günlük saç rutinini de eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Her yeni günde farklı saç stillerinin kapısını aralayan Dyson saç aksesuarları, farklı saç tiplerine uygun başlıklarıyla hayatı kolaylaştırıyor.  

PEKİ DYSON AİRWRAP SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ NASIL KULLANILIR?

Dyson saç aksesuarları seçilen modele göre kablolu veya kablosuz şekilde kullanılabiliyor. Bu ürünler seçilen modele göre ıslak veya kuru saça uygulanabiliyor. Dyson saç kurutucu, ıslak ve nemli saçları hızlı bir şekilde elektriklendirmeden kurutmayı sağlıyor.

Ayrıca beş farklı başlık tasarımıyla saçları kuruturken şekillendiriyor. Dyson Corella saç düzleştirici kuru saçları şekillendirmeye yardımcı oluyor. Düz ve pürüzsüz saçların yanı sıra su dalgası, C dalgalar ve doğal görünümlü dalgalar yapmaya imkan sağlıyor. 

Dyson Airwrap saç şekillendirici set hem saç kurutucu hem de şekillendirici olarak kullanılabiliyor. Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığıyla saçları elektriklendirmeden kurutuyor. İki farklı düzleştirme fırçasıyla ince ve kalın telli saçlara pürüzsüz bir düzlük kazandırıyor. İki farklı Airwrap başlığıyla hacimli veya doğal bukleler yapıyor. Yuvarlak fırçasıyla saçı hacimlendirip şekillendiriyor.

DYSON AİRWRAP BAŞLIKLARI NASIL TEMİZLENİR?

Tek yapmanız gereken; başlıklarınızın ve ön şekillendirme kurutucunuzun yüzeylerini yumuşak, nemli bir bezle silmek ve fırçalardaki tüm saçları dikkatlice toplamak.

Sonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar ev dekorasyonunda aksesuar kullanımı nasıl olmalı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0