En çok satan ve beğenilen Bargello parfüm kodları!

Kokular hayatımızda önemli bir yere sahip. Yıllar içinde unuttuğumuz anıları bile bir koku sayesinde hatırlayabiliyoruz. Hayatımıza hızlı bir giriş yapan Bargello parfümlerinde çok sevdiğiniz pahalı parfümleri alabilir farklı kokuları da deneyebilirsiniz. İşte sizlere en çok satan ve beğenilen Bargello parfüm kodları!

Parfüm tercihi kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Koku notaları ve fiyat ise bu konuda önemli bir rol oynuyor. Bazı kişilerin bütçesi yüksek fiyatlı parfümler için uygunken bazılarının bütçesi daha düşük olabiliyor. Yüksek fiyatlı parfümler yerine düşük fiyatlı muadiller arıyorsanız Bargello markasının parfümlerini tercih edebilirsiniz.  Kokusuyla ön plana çıkmak isteyenlere özel tasarımlar sunan markanın birbirinden büyüleyici parfümlerine hayran kalacaksınız. Peki, Bargello kadın parfümü muadili markalar neler? Bargello parfüm çeşitlerinin hangi markanın muadili olduğunu, notalarını sizler için araştırdık. İşte, en çok tercih edilen 5 Bargello parfüm muadili:

Bargello 122 Oriental – Hugo Boss Intense

Bargello 122 Oriental – Hugo Boss Intense

Bargello 122 oriental tüm cilt tiplerine uygun olan, temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta sıkılabilen son zamanların popüler parfümlerinden. Dünyaca ünlü Hugo Boss markasının Intense muadili olan Bargello 122, fresh kokusuyla dikkat çekiyor. 

Notaları: Ferah, turunçgil, çiçeksi, fresh, odunsu​

  • 2- Bargello 408 Floral – Versace Bright Crystal

Bargello parfüm kodları içerisinde floral serisi kadınların, erkeklerin vede unisex lerin kullanabildiği seridir. Floral koku ailesinden olan parfüm; turunçgillerin yanı sıra ferah, çiçeksi ve odunsu notalarla öne çıkıyor. Sıktığınızda kendinizi âdeta çiçek ve turunçgillerle dolu bir diyarda hissedeceğiniz parfümü seveceğinize eminiz. Kokuyu özellikle yaz aylarında günlük olarak tercih edebilirsiniz.

Notaları:  Balsamlı, pudralı, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek, odunsu

  • 3- Bargello 124- Calvin Klein Beauty 

Parfüm, öz güveni ve ilhamı temsil ediyor. Oryantal ve çiçeksi notalarla dikkat çeken koku, lilyuma yeni bir soluk getiriyor. Tepe noktasındaki yasemin, çiçeksi kokusunu zamanın ötesinde bir etkiyle öne çıkarıyor. 

Notaları: Amber, misk, beyaz çiçekler, odunsu

  • 4- Bargello 115- Armanı Si Entense 

 

Giorgio Armani imzasını taşıyan Si Kadın Parfümü özgürlük, bağımsızlık ve cesaretin kadınsı bir ifadesini içeriyor. İçindeki zengin çiçek ve meyve notaları her ortama uyum sağlayacak bir koku bırakıyor. 

Notaları: Aromatik, meyveli, yeşil, hafif baharat, vanilya, odunsu

  • 5- Bargello 215 - Dior Jadore 

Dior' a özel türünün ilk formülüne sahip yeni bir koku, yoğun ve cömert bir uygulama için su ve çiçek konsantresi, gün boyu gerçek kalan doğal bir his alkolsüz parfüm.

Notaları: Yasemin, Afrika portakal çiçeği, ylang-ylang, sümbül.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0