Bağdat Caddesi'nde 'Sephora' nöbeti! Hediyeyi duyan koştu

İstanbul Kadıköy'de açılacak olan yeni Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye sunacağını duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı. O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bağdat Caddesi’nde yeni şubesinin açılışını yapacak olan Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye vereceğini duyurdu. Makyaj çantası içerisinde 10 bin TL tutarında hediye kozmetik ürünlerini almak için yüzlerce kişi akşam saatlerinden itibaren kuyruğa girdi.

Beraberinde portatif sandalye, katlanabilir masa, oyun takımları, çay ile atıştırmalıklar ve test kitapları ile gelen yüzlerce kişi kozmetik mağazasının açılışını bekliyor.

‘11.00’DEN BERİ BEKLİYORUZ’

,

Açılış kuyruğunda ilk sırada bekleyen Arda İntaş, “11.00 de geldik arkadaşlarla, kahvaltımızı burada yaptık. Çaylarımız var, lokum getirdik. Biz bayağı hazırlıklı geldik buraya. Okey oynadık. Hoparlörümüzden şarkı açtık, horon teptik. Güzel ve yorucu geçiyor. 12 saat oldu bir 12 saat daha buradayız yani yorucu geçiyor“ dedi.

‘BOŞ GEÇMESİN DİYE DERS ÇALIŞIYORUM’

Yarın sınava girecek olan ve beraberinde test kitabı getirip soru çözen Yalın Alırız, “18.30’dan beri bekliyoruz. Ablam için bekliyorum burada, boş geçmesin diye de ders çalışıyorum. 200 soru çözmüşümdür şimdiden. Yarın da sınavım var, 14.30’da ona gideceğim. Ablam için alacağım hemen sonra da sınava gideceğim" dedi.

 

Metro duraklarında bayılma numarası yaptı! Gerçek bambaşka çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Metro duraklarında bayılma numarası yaptı! Gerçek bambaşka çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Ramazan 5 ay önce

Birazda akıl alsaydiniz

Misafir 5 ay önce

hediye ve indirimli ürünler israil ve destekçilerinin malları mı diye bakacaklar mı acaba bu kuru kalabalık...

halk 5 ay önce

bir hediye vereceğim diye saatlerce vakıt ayırılıyor ,allah cc 5 vakıt namazı kılana cennetı vaat edıyor ,cennet için ne kadar vakıt ayırıyoruz

Vayy 5 ay önce

Yunanca’da güzel anlamına gelen Sephos ve Tevrat’ta adı geçen Musa’nın eşi Sippora’nın ismini birleştiren Sephora Neden hz Musanın eşinin ismini kullanmış

Şule 5 ay önce

Yazık... Filistin için 1 saat bile beklemeyecek bir güruh... Islamlar uyanıp ayağa kalkacak en elin memleketleri insaniyetine kulak veriyor... Kaybeden Biz olacağız...

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun