Saçların kurumasını ve yıpranmasını önleyen ürünler hangisi? İşte saç yıpranmasını önleyiciler

Mevsim geçişlerinde ve havalar soğumaya başlayınca saçlarımız parlaklığını yitirip cansız ve soluk bir görünüm alabiliyor. Böyle durumlarda saç yıpranmasını önleyen ürünlerin kullanılması gerekiyor. Peki saçların kurumasını ve yıpranmasını önleyen ürünler hangisi? İşte saç yıpranmasını önleyiciler:

Muhteşem ve bakımlı saçlara sahip olmak her kadının hayalidir. Bu sayede küçük dokunuşlarla saçlarımıza istediğimiz şekli verebilir, sağlıklı ve bakımlı bir görünüme kavuşturabiliriz. Mevsimin değişmesiyle kıyafetlerimizi nasıl değiştiriyorsak, saçlarımıza uyguladığımız bakım formüllerini de değiştirmeli, mevsimin şartlarına uygun bakım yapmalıyız. Çoğunlukla düşük sıcaklık ve düşük nemle geçen kış aylarında, saçlarımız da değişen havayla hiç olmadığı kadar yıpranmaya açık hale gelir. Saçların kurumasını ve yıpranmasını önleyen ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. 

  • Sachajuan Hair Repair / 950 TL

Sachajuan Hair Repair

Sachajuan Hair Repair

Şampuan sonrası uygulanan ürünler de yumuşak, dolgun ve bakımlı bir görünüm için önemli. Saçınızda 5-10 dakika beklettikten sonra durulayacağınız bu mucizevi saç kremi Ocean Silk teknolojisiyle yıpranmış ve yorgun saçları canlı ve bakımlı haline kavuşturuyor.

  • Bumble and Bumble Repair Blow Dry  / 919 TL

Bumble and Bumble Repair Blow Dry

Bumble and Bumble Repair Blow Dry

Durulanmayan bakım ürünlerinden biri olan Bumble and Bumble Repair Blow Dry, emildikten sonra saç telleri üzerinde bir katman oluşturarak ısıya karşı koruma sağlarken aynı zamanda kırık saç uçlarını iyileştiriyor ve yeniden yapılandırıyor.

  • Tresemmé Split Remedy Split End Sealing Serum  / 670 TL

Tresemmé Split Remedy Split End Sealing Serum

Tresemmé Split Remedy Split End Sealing Serum

Saç uçlarında mühür etkisi oluşturan bu serum, pürüzsüz bir etki için birebir. Düzenli kullanımda saçta var olan kırıkları %80 azaltmayı vadederken aynı anda da kabaran ve elektriklenen saçları da yatıştırıyor.

  • Elidor Collagen Blends  Saç Bakım Maskesi Goodbye Hairfall / 129 TL

Elidor Collagen Blends  Saç Bakım Maskesi Goodbye Hairfall

Elidor Collagen Blends Saç Bakım Maskesi Goodbye Hairfall

  • L'Oréal Paris Elseve Bond Repair / 174 TL 

L

L

Yalnızca soğuk hava değil; güneş, rüzgâr, sıcak hava ve stres gibi pek çok faktör saçların yıpranmasına neden olur. Böyle zamanlardaysa doğru ürünleri kullanarak yıpranan saçları eski sağlıklı hâline kavuşturmak mümkün. L'Oreal Paris Elseve Bond Repair, güçlü bağ onarımı ile saçları içten dışa doğru dönüştürür. Özel formülü ile saç yüzeyinden ziyade saç korteksine nüfuz eder. Yıpranmış saçlara "Elveda." demek artık çok kolay!

Metabolik sendrom nedir? Metabolik sendrom belirtileri! Metabolik sendrom diyeti nasıl yapılır

İLİŞKİLİ HABER

Metabolik sendrom nedir? Metabolik sendrom belirtileri! Metabolik sendrom diyeti nasıl yapılır
Tüm kanserlerin ortak belirtisi ortaya çıktı! Sinsi sinsi ilerliyor

İLİŞKİLİ HABER

Tüm kanserlerin ortak belirtisi ortaya çıktı! Sinsi sinsi ilerliyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0