TikTok'ta trend olan 4 saç kesimi! 2024 TikTok viral olan saç trendleri

Son dönemde TikTok’ta yayılan ve özellikle Z Kuşağı’nı etkisi altına saç trendleri giderek daha cüretkar hale geliyor. 80'ler ve 90'ların çoğumuza çok ‘değişik’ gelen saç kesimleri günümüzün sıradan modelleri haline geldi. Bugün sizlere TikTok'ta trend olan 4 saç kesimi ve modellerini hazırladık.

TikTok'ta popülarite kazanan trendler hızla değişiyor. Genelde makyaj ve cilt bakımı üzerine yapılan videolar platformda dikkat çekse de son dönemde saç modelleri oldukça revaçta. Bu yıl saç modelinizde değişikliğe gitmek istiyorsanız TikTok trendleri en büyük ilham kaynağınız olabilir. Bu şekilde hem trendlere ayak uydurmuş hem de sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. TikTok'ta izlenme rekorları kıran ve tüm kadınların da dikkatini çeken bu saç kesimlerini mutlaka görmelisiniz. 

  • Kelebek Saç Kesimi: 1,8 Milyar Görüntüleme

Kelebek Saç Kesimi:

Kelebek Saç Kesimi:

Kelebek, ultra katlı bir kesim. Saçları daha yoğun gösterir. Önleri kısa kanat gibi durur yüzden uzaklaşan saçları farklı boylarla keser. Önden daha kısa ancak arkadan da daha uzun görünen saç kesimi, kelebek modeli saç olarak adlandırılıyor. 

  • 90’ların Saç Kesimi: 1,4 Milyar Görüntüleme 

Farrah Fawcett

Farrah Fawcett

90’ların saç kesimi TikTok’ta çok popüler. Geniş bir terim olabilir  -90’larda pek çok farklı saç kesimi vardı- ancak Z kuşağı çevrelerinde bu isim, ünlü oyuncu Farrah Fawcett tarzında geniş bir perçem, çok sayıda katlı ve hacimli fön olarak anlamlandırılır. Referans olarak, Galler Prensesi’nin mevcut görünümünü de verilebilir.

  • Fransız Saç Kesimi: 1 Milyar Görüntüleme

Jane Birkin

Jane Birkin

Fransız kızlarının her şeyine takıntılı insanlarız. İster Fransız bob ister Jane Birkin’den ilham alan kâküllerle daha uzun bukleler düşünüyor olun, önemli olan saçınızın her zaman biraz dağınık olmasını sağlamak.

  • Fulani Örgüleri: 19,7 Milyon Görüntüleme

Solange Knowles

Solange Knowles

Şu anda TikTok’taki en popüler örgü saç stillerinden biri? Fulani örgüleri, başın ortasından aşağı doğru ve bazılarının zıt yönlerde örüldüğü koruyucu bir saç modeli. Afrika örgüsü olarak biliniyor. Rihanna ve Solange Knowles bu görünümün sadece iki ünlü hayranından bazıları.

İzmir’in sokaklarını şenlendiren efsane lezzetler!

İLİŞKİLİ HABER

İzmir’in sokaklarını şenlendiren efsane lezzetler!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0