Mob Wife ne demek? Mob Wife makyaj trendi nasıl yapılır?

Arama motorlarında "Mob Wife Stlye nedir?" sorusunu aratıyor. Güzellik trendlerine bir yenisinin daha eklendiğini hatta tarihin eski tozlu raflarından çıkan Mob Wife trendi kadınların dikkatini çekmeyi başardı. 2024’ün ilk makyaj trendi Mob Wife size göre olabilir. Peki Mob Wife makyaj trendi nasıl yapılır?

Gün geçmiyor ki güzelliği esas alan yeni bir trend çıkıp da dünyayı sallamasın. Geçen yıl herkes ‘Clean Girl’ makyaj trendini konuşurken şimdilerde ise ilgi yeni trend olan ‘Mob Wife’a doğru kayıyor. Muhtemelen Mob Wife estetiğinin yükselişi hakkında bir şeyler duymuşsunuzdur. Kürk mantolar, altın aksesuarlar, vintage güneş gözlükleri ve Fransız manikürü... The Sopranos'un Adriana La Cerva'sını ya da Casino'daki Sharon Stone'u ilham panosuna ekleyen Mob Wife trendiyle tanışmanın tam zamanı. 1980'de bir mafyanın eşi anlamını taşıyan ‘Mob Wife’ ise Clean Girl’ün aksine özellikle koyu tonlarda yapılan göz makyajlarıyla öne çıkıyor. Gelin birlikte Mob Wife trendine yakından bakalım:

Mob wife makyajı

Mob wife makyajı

60'lar, 70'ler ve 80'lerin ses getiren stilleri TikTok'un yeni mikro trendinin odak noktasında. Mob Wife akımı, bazı trendlerin bir nevi tepki olarak ortaya çıktığını kanıtlıyor diyebiliriz. 

Mob wife

Mob wife

Mob Wife inceliği aramıyor. Aksine abartıyor, çoğaltıyor, parlatıyor. Ayrıca biraz daha rahat hissetmek istediğimiz zamanlarda bile güveni, seksiliği ve ihtişamı yayıyor. Aynı The Sopranos'taki Adriana La Cerva’nın, Goodfellas'taki Karen Hill’in ve American Hustle'daki Rosalyn Rosenfeld'in yaptığı gibi.

PEKİ MOB WİFE MAKYAJI NASIL YAPILIR?

Mob Wife trendinin makyajı genellikle dramatik ve çarpıcı oluyor. Özellikle gözler ön planda… Keskin hatlı ve yoğun eyeliner, gözlerin belirginleşmesini sağlayacak. Siyah veya kahverengi eyeliner kullanmalısın ve gözün dış köşelerine doğru sürerek kedi gözü etkisini oluşturabilirsiniz.

  • Göz kapağına açık renkli bir far uygulayın ve ardından kirpik diplerine yoğun bir şekilde maskara sürerek hacimli kirpiklere kavuşabilirsiniz.
  • Belirgin kaşlar ise ikinci önemli nokta. Belirgin ve kavisli kaşlar, güçlü bir görünüm sağlar. Kaşlar, doğru şekilde taranıp, boyandığında yüzünün ifadesi güçlenecek.

  • Koyu kahverengi veya bordo renk rujlar ise olmazsa olmaz. Dudak kontürü ise dudağını belirginleştirilerek daha dolgun ve çarpıcı bir görünüm elde et.

En iyi çay makinesi markası hangisidir? 2024 En iyi çay makinesi modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En iyi çay makinesi markası hangisidir? 2024 En iyi çay makinesi modelleri ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0