En iyi ve en etkili güneş kremleri 2024

Yaz kış her cildin ihtiyaç duyduğu kozmetik ürünlerinin başında güneş kremi ve güneş koruyucuları güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biridir. Bu yıl piyasada birbirinden farklı güneş kremleri yer alıyor. Aralarından en iyi ve en etkili olanları sizler için derlerdik. İşte 2024'ün iyi güneş kremleri:

Güneşli bir güne uyanmanın ruhumuza kattığı enerji inanılmaz! Ancak cildimize yaptığı etki… Ciltte yaşlanma belirtileri, güneş lekeleri, çil sayısında artma gibi olumsuz etkilere sahip olan güneş, bulutlu günlerde de cildinize pek iyi davranmaz. Bu yüzden imdadımıza güneş kremleri yetişiyor. Özellikle zararlı UVA ve UVB türlerine karşı koruyup, radyasyonun etkilerinin cilde geçmesini engelleyen güneş kremleri, cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için de kullanılıyor. Güneş kremi seçiminde kritik unsurları; mevsime bağlı maruz kalınan ışın derecesi, SPF derecesi, cilt tonu, yaşı, cinsiyeti, kişinin cilt problemleri ve bazı hastalıklara sahip olması şekillendirir. Yanlış güneş kremlerini kullanmak cildinize yarardan çok zarar verir. Cildinizin korunduğunu düşünürsünüz halbuki hiçbir işe yaramadığını yıllar sonra anlarsınız.  Peki en iyi güneş kremi hangisi? Eğer cildinize uygun bir güneş kremi arıyorsanız en iyi güneş kremi markalarının ürünlerini derlediğimiz listemizi inceleyebilirsiniz. Haydi gelin, listemizdeki o ürünlere beraber bakalım!

EN İYİ VE EN ETKİLİ GÜNEŞ KREMLERİ 2024

EN İYİ VE EN ETKİLİ GÜNEŞ KREMLERİ 2024

EN İYİ VE EN ETKİLİ GÜNEŞ KREMLERİ 2024

  • 1- La Roche-Posay Anthelios UVMune SPF50+ Nemlendirici Güneş Kremi 635,13 TL

La Roche-Posay Anthelios UVMune SPF50+ Nemlendirici Güneş Kremi

La Roche-Posay Anthelios UVMune SPF50+ Nemlendirici Güneş Kremi

La Roche Posay sürdükçe sürmek isteyeceğiniz güneş kremlerinin başında geliyor. Cilt lekelerinin tonunu açması bir yana kolay emilmesi de pek çoğumuzun tercih sebebi olabilir. Cilde sürüldüğünde yokmuş hissi veriyor. Üstelik parlatmadan cilde canlılık veriyor. Ayrıca geliştirilmiş formülü sayesinde sebum ve ter kaynaklı oluşabilecek parlamaları kontrol altına alır. Cildinizde yapışkan ve yağlı bir his bırakmadan kolayca emilir.

  • 2- The Purest Solutions Invisible UV Protection Güneş Kremi / 449,90 TL 

The Purest Solutions Invisible UV Protection Güneş Kremi

The Purest Solutions Invisible UV Protection Güneş Kremi

En iyi güneş kremi markaları sıralamasında hep en üst sıralarda yer alan The Purest Solutions, Invisible UV Protection Güneş Kremi ile UVA ışınlarına karşı 8 saat ve üzeri korumayı destekler. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği ürün yağlanmaya sebep olmadan cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Üç farklı cilt tabakasında nem dengesini sağlar ve uzun vadede korur.

  • 3- L'Oréal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ Günlük Yüksek UV Korumalı Yüz Güneş Kremi / 447,00 TL 

L

L

Cilt UV ışınlarından korumaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Günlük kullanıma çok uygun olan bu güneş kremi,  gelişmiş UV koruması ile yaşlanma belirtilerini azaltmaya, ince çizgi oluşumunu önlemeye ve cilt tonu eşitsizliğinizi gidermeye destek olur. Aynı zamanda içerisinde bulunan C vitamini ile cildinize ışıltılı bir görünüm kazandırır. Ayrıca makyajınızın altına kullandığınız zaman makyajın kalıcılığını artırabilmenizi sağlar.

  • 4- Mustela Very High Protection Sun Güneş Koruyucu Losyon / 612,90 TL

Mustela Very High Protection Sun Güneş Koruyucu Losyon

Mustela Very High Protection Sun Güneş Koruyucu Losyon

Yüksek koruma faktörüne sahip olan Mustela Very High Protection Güneş Korucu Losyonu hem bebeklerin hem yetişkinlerin kullanabileceği bir güneş kremi. Üstelik atopiye eğilimli ciltler de dâhil tüm cilt tipleri için uygun. Su ve yağ bazlı homojen bir karışıma sahip olması sayesinde güneş koruyucuyu cildinize kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

2024 detaylı kına malzemeleri listesi ve fiyatları! Kına için ne gerekli? Kına için alınacaklar

İLİŞKİLİ HABER

2024 detaylı kına malzemeleri listesi ve fiyatları! Kına için ne gerekli? Kına için alınacaklar
Business Casual kadın giyim ne demek? Business Casual nasıl olur? Business Casual giyim tarzı

İLİŞKİLİ HABER

Business Casual kadın giyim ne demek? Business Casual nasıl olur? Business Casual giyim tarzı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0