Son yıllarda çok popüler: Güzellik yastığı! Güzellik yastığı (beauty pillow) ne işe yarar?

Her geçen gün değişen güzellik trendlerine bir yenisi daha eklendi. Sabah uyandığınızda kırışıklıkları gideren ve cildi adeta pamuk gibi yapan ‘güzellik yastığı’ satış rekorları kırıyor. Peki bu yastık gerçekten de işe yarıyor mu? Kırışıkların oluşmasındaki etkenler neler?

Yazımızın başlığını okuduğunuzda, “Sadece bir yastık kılıfı benim güzelliğimi nasıl etkileyebilir?” sorusu aklınıza gelmiş olabilir. Ancak son yıllarda güzellik tüyolarıyla ilgili ortaya çıkan her konunun bir şekilde parçası olmayı başaran ipek yastık kılıfı, aslında hem cilt hem de saç üzerinde olumlu etkilere sahip. Adını Kim Kardashian, Gisele Bündchen gibi ünlülerin kullanmasıyla duyduğumuz antiaging vadeden Beauty Pillow yeni güzellik yastığı, cilt bakım dünyasının önemli bir eksiğini tamamlıyor. Beauty Pillow özel yastık kılıfları ile kraliçelerinin güzellik sırrı ipeği güzellik uykunuza dahil ediyor. Cilt ve çevre dostu bir kumaş olan ipek, uyku sırasında cildin nem dengesini korumasına ve cildinizin nefes almasına olanak sağlıyor. İpek yastık kılıflarının yanı sıra, ipek göz bantları ve saç tokaları ile güzellik uykunuza konforlu ve cilt dostu bir dokunuş eklemeniz mümkün.

GÜZELLİK YASTIĞI (BEAUTY PİLLOW) NASIL KULLANILIR?

GÜZELLİK YASTIĞI (BEAUTY PİLLOW) NASIL KULLANILIR?

GÜZELLİK YASTIĞI (BEAUTY PİLLOW) NASIL KULLANILIR?

Özel sünger yapısı ve tasarımı ile (yastığın her iki yanında veya ortasında kafa yapısına uygun çukurluğu olan) ergonomik olarak destekleyici, yan uyumaya izin veren, yüzün yastığa temasını en aza indiren özellikteki yastıklar.
GÜZELLİK YASTIĞI (BEAUTY PİLLOW) NE İŞE YARAR?
GÜZELLİK YASTIĞI (BEAUTY PİLLOW) NE İŞE YARAR?

 

GÜZELLİK YASTIĞI (BEAUTY PİLLOW) NE İŞE YARAR?

  • Anti-Aging Güzellik Yastığı Beauty Pillow, yanak boşlukları ile uyku sırasında yüzünüze uyguladığınız basıncı azaltan patentli bir tasarıma sahip. Bu sayede uyku kırışıklarını ve sabah şişkinliklerini önlüyor.
  • Tıpkı cilt konusunda olduğu gibi saçlarda da normal yastık kılıflarının sertliğinden dolayı meydana gelen sürtünme saçlara da zarar verebilir. İpek diğer kumaşlardan daha pürüzsüz olduğu için uyurken meydana gelen sürtünme zarar verici hale gelmez. Böylece saçlar daha az kırılır ve elektriklenmeyle savaşır.
  • Bir çalışmada, ipek yastık kılıfı kullanan kişilerin sabahları ciltlerinde daha az şişlik ve kızarıklık yaşadıkları gözlemlenmiştir.
  • Yağlı ciltli kişiler, güzellik yastıklarının ciltlerini daha az yağlı hissetmelerine yardımcı olabileceğini fark edebilirler.
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0