44 yaşındaki ünlü model Tülin Şahin'in güzellik sırrı ortaya çıktı!

Profesyonel manken ve modellik yapan 44 yaşındaki Tülin Şahin'in kusursuz fiziği ve pürüzsüz cildiyle kadınları kendine hayran bıraktırıyor. Tülin Şahin katıldığı bir televizyon programında seyahat ve güzellik sırlarından bahsetti. İşte ünlü model Tülin Şahin'in güzellik sırları...

Ülkemizi dünyada temsil eden, 15 yıldır modellik yapan, Tülin Şahin, bu yoğun temposuna rağmen daima güzel görünmeyi başarıyor. Bu yıl mesleğinde 25. yılını kutlayan model Tülin Şahin bir toplantıda verdiği röportajıyla gündeme damgasını vurdu. Tülin Şahin'in açıklamalarında fobisi de olduğu ortaya çıktı. "Bu işe başlayana kadar fotoğraf çektirme fobim vardı. Küçükken kimse fotoğrafımı çekemezdi; ne okulda ne de evde..." diyen Şahin, "İyi resim çizerim, kara kalem portre yaparım. Sevdiklerimin resimlerini çizer hediye ederim." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

44 yaşındaki ünlü model Tülin Şahin

44 yaşındaki ünlü model Tülin Şahin

"İPEK NEVRESİM KULLANIYORUM"

"Cildimi kırıştırmayan, yüzde 100 ipek, özel dikim nevresim setim var, ben uyurken hem yüzüme hem de bedenime bakım yapıyor. Bu nevresim takımım yıllardır vazgeçilmezim. Herkese öneririm, kendinize bir yatırım gibi düşünün bunu" diyen Tülin Şahin,  2024'ün onun için çok özel bir yıl olduğunu ve bu yıl mesleğinde 25. yılını kutluyor. "Çeyrek asırlık modellik kariyeri kolay kolay kimseye nasip olmaz" diyen Şahin,  "İşimi çok ciddiye alırım, her işime ilk ve tek işimmiş gibi giderim ve işimin her detayıyla ilgilenirim. En önemlisi de disiplin; bende tam bir asker disiplini var."  diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

44 yaşındaki ünlü model Tülin Şahin

44 yaşındaki ünlü model Tülin Şahin

ÜZÜM MUCİZESİ

Üzüm, içerdiği antioksidan ve nem açısından çok özel bir meyve. Hem yiyerek hem de cildimize sürerek vücudumuzu bu nimetten mahrum bırakmamalıyız. Tülin Şahin’in güzellik sırlarından biri de üzüm suyu.

ÜZÜM MUCİZESİ

ÜZÜM MUCİZESİ

Sıcak bir banyonun ardından buzdolabında soğuttuğunuz çekirdeksiz kırmızı veya yeşil üzümü ortadan ikiye kesin. Düz tarafını cildinizde gezdirin. Kan dolaşımını hızlandırmak için yüzünüze masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Üstüne üzümden yarım salkım koparıp blender’dan geçirin ve masajdan sonra afiyetle için. Böylece vücudunuza hem içten hem de dıştan antioksidan ve nem kazandırmış olursunuz.

  • DUŞTAYKEN SOĞUK SU AÇIN

DUŞTAYKEN SOĞUK SU AÇIN

DUŞTAYKEN SOĞUK SU AÇIN

Her şeyden önce güzel, bakımlı ve sıkı bir vücut için daima spor yapmalısınız. Ardından diğer bakım işlemlerine geçebilirsiniz. Banyo yaptıktan sonra bile teninizin yumuşacık olmasını istiyorsanız, içinde yoğun nem bulunduran duş jellerinden sürün. Banyo yaptığınız suya aromaterapi yağlarından birkaç damla damlatın. Cildinizi sıkılaştırmak içinse duştan çıkmak üzereyken soğuk suyu açın. Kan dolaşımınızı hızlandırır ve kalori yaktırır.

  • AYAKLARIN ALTINA KADAR KREM UYGULAYIN

AYAKLARIN ALTINA KADAR KREM UYGULAYIN

AYAKLARIN ALTINA KADAR KREM UYGULAYIN

Her duştan sonra vücudunuzu nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Vücudunuzu nemlendirirken ayaklarınızın altını da kremleyin. Kremi masaj yaparak uygularsanız zamanla daha şekilli bir vücuda sahip olabilirsiniz. 

  • UYKUNUZDA SUTYEN KULLANMAYIN

UYKUNUZDA SUTYEN KULLANMAYIN

UYKUNUZDA SUTYEN KULLANMAYIN

• Göğüslerinizin bakımı için duştan sonra soğuk su tutmak, yüzme gibi bir sporu tercih etmek diri kalmalarına yardımcı olur. Ayrıca kullandığınız sutyenin vücut tipinize uygun olmasına, uyku saatleri hariç her zaman kullanmaya dikkat edin.

  • BUHAR BANYOSU ÇOK ÖNEMLİ

BUHAR BANYOSU ÇOK ÖNEMLİ

BUHAR BANYOSU ÇOK ÖNEMLİ

Buhar banyosu yaptığınız bir gün saçınıza saç bakım maskesi uygulayın. Buhar, saç derisindeki gözenekleri açarak saç maskesinin derinlemesine etki etmesine yardımcı olur. Böylece yumuşacık saçlara kavuşabilirsiniz. 

Kurbanda vekalet nasıl verilir? Vekalet yoluyla kurban kesmek nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Kurbanda vekalet nasıl verilir? Vekalet yoluyla kurban kesmek nedir?
Çok hızlı yağ yaktıran Türk kahvesi diyeti! 1 haftada 7 kilo verdiren Türk kahvesi diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Çok hızlı yağ yaktıran Türk kahvesi diyeti! 1 haftada 7 kilo verdiren Türk kahvesi diyeti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0