Çal Kadın Kooperatifi lezzetli ve sağlıklı ürünleri ile satışını sürdürüyor!

Denizli’nin Çal ilçesinde kadınları üretime teşvik etmek amacıyla açılan kadın kooperatifi birbirinden doğal ve lezzetli ürünlerini dünyaya açmayı hedefliyor. Kendi ürettikleri ve tamamen doğal olan ürünleri ile insanların sofralarına ulaşan Çal Kadın Kooperatifi, yöresel ürünlerini ulusal ve uluslararası pazarda satışa sunuyor.

Denizli’nin Çal ilçesinde kadınları üretime teşvik etmek amacı ile oluşturulan ve ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlayan kooperatif, yöresel ürünleri ulusal ve uluslararası pazar da tanıtmak amacıyla "Çal Belediyesi" öncülüğünde kurulmuştur. Birçok kadının birlikte emek vererek çalıştığı ve birbirinden sağlıklı ürünleri sofralarınıza getirdiği Çal Kadın kooperatif, birbirinden güçlü ve emektar kadınlarının, dokunuşlarıyla meydana gelmektedir.

ÇAL GARASI DÜNYAYA AÇILIYOR

 'Çal Garası dünyaya açılıyor' sloganıyla yola çıktıkları bu yolda kısa sürede tüketiciyle buluşan ve adını duyurmayı başaran kooperatif, sirkeden, kuru üzüme; kek suyundan, yağlara kadar birçok ürünü bünyesinde bulunduruyor.

 

Yöredeki kadınların ev ekonomisine katkıda bulunmaları için üretim amacıyla çıktıkları bu yolda, kadın kooperatifi her geçen gün daha da fazla büyümeyi ve uluslararası pazarda yer bulmayı hedefliyor.

"HERKESİN GERÇEK PEKMEZ İÇMEYE, ÇAL'IN EŞSSİZ LEZZETLERİNE ULAŞMA HAKKI OLMALI"

Çal Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen ve birbirinden doğal ürünleri hayata geçiren kadın kooperatifleri, bölgenin eşsiz güzelliklerini tüketiciyle buluştururken 'Herkesin gerçek pekmez içmeye, Çal'ın eşsiz lezzetlerine ulaşma hakkı olmalı' düsturuyla yola çıkmıştır.

KADEM'in uluslararası STK ağı "WORLD Network" temsilcileri İstanbul'da!

İLİŞKİLİ HABER

KADEM'in uluslararası STK ağı "WORLD Network" temsilcileri İstanbul'da!
Kilosu 50 lira, siparişlere yetişemiyorlar! 7 kadın kurdu

İLİŞKİLİ HABER

Kilosu 50 lira, siparişlere yetişemiyorlar! 7 kadın kurdu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0