Saliha Erdim - Kendime Yardım Etmek İstiyorum kitabı

Aile danışmanı Saliha Erdim'in "gündelik hayatımızda gözden kaçırdığımız ve sıradan gördüğümüz konulara sıradışı psikolojik yaklaşımlar" temalı kitabı satışa çıktı.

Bu kitap; insanın, eşyanın ve ilişkilerin hâkim kanunlarını öğrenerek, onlara göre doğru yaşama çabasının bir ürünüdür.İnsanın en önemli muhatabı kendisidir ve aklını kullananlar sözü ilk önce ve en çok kendilerine söylerler. Olumlu ya da olumsuz yaşanan her olay bir öğretmendir, kişiye tecrübe kazandırır ve öğrenmeye açık zihinlere dersler verir. Eğer ders alınırsa bu tecrübeler kişiyi olgunlaştırır ve hayatı daha iyi anlamasına ve bundan sonra daha doğru yaşamasına zemin hazırlar.İnsan zihni örneklerle, öykülerle ve temsillerle daha iyi bir şekilde öğrenir. Oluş ve bozuluş kanunlarını öğrenip ona göre ilişkiyi temellendirmek, hem zihni öğrenmeye açık tutar, hem kanunları görme sanatını öğretir hem de kendisini daha iyiye doğru gelişime ve değişime hazır bulundurur. 

Hamur Tipi : 2. Hamur

Ebat : 598

İlk Baskı Yılı : 2017

Baskı Sayısı : 1. Basım

Medya Cinsi : Ciltsiz

Saliha Erdim - Eşimi Anlamak İstiyorum kitabı

İLİŞKİLİ HABER

Saliha Erdim - Eşimi Anlamak İstiyorum kitabı
Mehmet Ali Bulut - Can Boğazdan Çıkar kitabı

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Bulut - Can Boğazdan Çıkar kitabı
Nurdan Damla - Adanmış Ömürler kitap serisi

İLİŞKİLİ HABER

Nurdan Damla - Adanmış Ömürler kitap serisi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0