İzel'in son hali görenleri şaşırttı!

Hayatıyla ile ilgili çok özel açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı İzel, yaşadığı zor günleri anlattı.

Uzun zamandır ekranlardan ve müzik dünyasından uzak kalan İzel, verdiği bir röportajda hayata küserek depresyona girdiğini ifade etti. Yaşadığı zor günleri anlatan İzel, 2 yılda 20 kilo aldığını saçlarını kazıttığını ve eve kapandığını açıkladı. 

Ünlü şarkıcı içinde bulunduğu zor durumu şu sözlerle ifade etti: "Gelen vurdu, giden vurdu. Üst üste çok darbe aldım, dost kazıkları yedim. Ben savaşçı biri değilim, bunlarla baş edecek karakterde biri değilim. Baştan başlamak 6 yılımı aldı."

BİR YORUM YAPIN 17

KEMAL 5 yıl önce

İzel seviyoruz seni.

Toplam 1 beğeni

Zul@l 5 yıl önce

Bence biran önce kendini toparla gençlik elden gitmeden kilo ver hayatına geri dön. Bunu kendine vede bize yapma. bizim hayatımıza güzel şarkılar yapıp söyleyip bir anda giriyorsunuz. Hayatımızdan ansızın çıkmaya hakkınız yok. Biz sizin şarkılarınızla sevdik, sevildik. Varmı arkanı dönüp böyle gitmek. Umarım bu yazımı görürsün. Lütfen geri gel artıkkkk seni özledik.

Toplam 10 beğeni

Alev 5 yıl önce

Müzik bir aşktır asla unutamassın bende müzisyenim çok dibe vurdum hala zor günler yaşıyorum ama aşkıma yani müziğe küsmüyorum o biz müzisyenlerin tek terapisi haydi sahneye izel sen orda mutlu olursun başka biryerde olamazsın seviyoruz seni birtanem

Toplam 11 beğeni

Woleri 5 yıl önce

Zaman çokk acımasız her şeyi alıp gidiyor.keşkelerle geri gelmiyor gençlik çabuk bitiyor

Toplam 8 beğeni

Yorum bu ya 6 yıl önce

Eskiden olsa kaseti çıkacak derdim ama değil bilmem ki bunun altından ne çıkacak umarım çabuk zamanda toparlar kendini,

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun