Güney Kore 'SHINee' grubunun üyesi film setinde yaralandı

Choi Minho "Jangsa-ri 9.15" adlı filmin çekimleri sırasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sağlık durumu ile ilgili yapım şirketi açıklama yaptı.

Ciddi bir kitleye sahip olan Güney Kore SHINee grubunun üyesi olan Choi Minho film çekimleri esnasında yüzünden yaralandı. Minho2nun sağlık durumu ile ilgili SM Entertainment yapım şirketi işte şu açıklamayı yaptı.

"Minho Youngdeok’da, yapılan "Jangsa-ri 9.15" filminin çekimleri sırasında yaralandı. Özel efekt pervane aracından gelen parçalar Minho’nun yüzünün sol tarafına geldi ve yüzünde sıyrıklar oluştu. Hemen acil servise götürüldü ve yarası ayakta tedavi edildi. Ona göz kulak olacağız. Zaten filmin çekimlerine üç ila dört gün ara verilmesi planlanılıyordu. Çünkü film setinin yerini değiştirecekler ve bu taşınma için zamana ihtiyaçları var. Böylece, Minho filmin çekimlerine dönmeden önce dinlenebilecek."

Minho'nun oynadığı filmin konusu ise "Jangsa-ri 9.15", 772 askeri öğrencinin, Incheon Savaşı'nda, başarıya ulaşabilmek için hayatlarını riske atmasını anlatır. Film, Jangsa Savaşı sırasında yaşanmış gerçek olaylardan uyarlanmıştır. Ayrıca filmin gişe rekoru kırması bekleniliyor.

BİR YORUM YAPIN 0