Anjelika Akbar'ın programına konuk olan İlhan Şeşen: Gençler uzaylı gibi...

Ünlü şarkıcı İlhan Şeşen ünlü piyanist Anjelika Akbar'ın Trt 2'deki programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarıyla sevenlerinin ilgisini bir kez daha çekmeyi başaran Şeşen, günümüz gençlerine ilişkin serzenişte bulundu.

Ünlü piyanist Ünlü piyanist Anjelika Akbar'ın sunduğu Anjelika Akbar ile Sesler programına katılan ünlü şarkıcı İlhan Şeşen, yeni projelerinden bahsetti. Şeşen, ayrıca gençler için kullandığı uzaylı benzetmesiyle de oldukça konuşuldu.

Anjelika Akbar programının konuğu İlhan Şeşen

Anjelika Akbar programının konuğu İlhan Şeşen

Yeni projesi ile alakalı Şeşen, “Aslında bir sinema filminde oynuyorum. Ama dizilere dönmem için aklıma yatması ve hak ettiğim parayı vermeleri lazım” şeklinde yanıt verirken, günümüz gençleri ile alakalı ise, “Gençler, Uzaylılar gibi konuşuyor, dillerinden bir şey anlamıyorum" sözüyle gençlere eleştirisel bir yaklaşımda bulundu.

ANJELİKA AKBAR'IN TAKSİCİLERLE BAŞI DERTTE!

Ünlü piyanist Anjelika Akbar, geçtiğimiz gün Taksimden Harbiye'ye gitmek için taksi çevirdi. Kısa mesafe olmasına rağmen taksicinin kendisinden 20 euro istemesine oldukça şaşıran ünlü piyanist Akbar, kendisini turist sandığını düşündüğü için bu duruma maruz kaldığını belirtti.

49 yaşındaki güzel piyanist Akbar,"Pera Müzesi'nden taksiye binip 'Harbiye' dedim. Şoför beni yabancı sanıp 20 Euro istedi. Türkçe olarak 'Orası çok yakın, ne diyorsunuz!' deyince utanıp uzaklaştı. Turistlere karşı imajımız kötüleniyor" sözleriye sosyal medyada taksicilere uyarıda bulundu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Alişan'dan İvana Sert itirafı: Düet yapmaya zorladı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan İvana Sert itirafı: Düet yapmaya zorladı!

BİR YORUM YAPIN 0