Kıvanç Tatlıtuğ'a rekor ücret! Reklam filmi için aldığı ücret nefes kesti

Mavi markasının yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni reklam filmleri için rekor ücretlik bir anlaşmaya imza attı.

Oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ, tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Mavi markasının yüzü oldu. Markayla anlaşma imzalayan Tatlıtuğ, 1 milyon Euro ücret talep etti. 8 milyon 732 bin lira eden ücret duyanları şaşırtıyor.

Bodrum'da tatil yapan Başak Dizer, spor yaptığı sırada sağ elindeki serçe parmağını kırdı. 3 hafta boyunca atel kullanmak zorunda kalan ünlü stilist İstanbul'a döndü.

başak dizer

başak dizer

KIVANÇ TATLITUĞ'UN EŞİ BAŞAK DİZER'İN MEKANI BASILDI!

Geçtiğimiz aylarda Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in sahibi olduğu mekana sabah saatlerinde gelen bir şahsin birden bağırmaya başlayıp saldırgan tavırlar sergilemeye başlamıştı.

kıvanç tatlıtuğ- başak dizer

kıvanç tatlıtuğ- başak dizer

Mekanın mallarına zarar veren adam içeri girmeye çalışırken korumalar tarafından engellemiş. Daha sonra ise polise haber verildiği ortaya çıktı. İddialara göre saldırgan "Başak buraya gelecek, o gelene kadar bir yere gitmeyeceğim. Şimdi gitsem de tekrar geleceğim" şeklinde sözlü tehditlerde bulunmuştu.

Başak dizer ve kıvanç tatlıtuğ

Başak dizer ve kıvanç tatlıtuğ

Olay yerine gelen polisler saldırganı merkeze götürmüştü. Saldırganın 28 yaşında Sinan A. adında biri olduğu kız arkadaşı ile Başak Dizer'in yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Şahıs oraya kendisini terk eden kız arkadaşı için konuşmaya gittiğini söyledi. Ünlü çift bu şahıstan şikayetçi olmuştu. Savcılık olay hakkında takipsizlik kararı alıp durumu uzlaşması yönünde talepte bulundu. Karar sonucu ise "Tarafların müzakereler sonucunda uzlaştıkları görüldüğünden şüpheli hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verilmiştir" şeklinde oldu.

Ramo dizisinin çekimlerinde Murat Yıldırım'ın talihsiz kazası!

İLİŞKİLİ HABER

Ramo dizisinin çekimlerinde Murat Yıldırım'ın talihsiz kazası!

BİR YORUM YAPIN 4

Selahattin adana 3 yıl önce

Mavi milyonu kivanca ver cezayi vatandasa kes.bravo.

Toplam 1 beğeni

Selahattin adana 3 yıl önce

Milyon kivanca cezasi vatandasa.helal mavi

Toplam 1 beğeni

Selahattin adana 3 yıl önce

Milyonu kivanca ver. Cezayi vatandasa odet ,oh neala

Mavi 3 yıl önce

Bir gömleğe 60+kıvançın parasi 60 veriyorduk. Şimdi 60+ kivancin parası 120 tl

Toplam 2 beğeni